Autóban is tiltaná a dohányzást a Fidesz

2011. március 03. 13:38

Megtiltaná a dohányzást egy fideszes javaslat azokban a gépkocsikban, amelyekben 18 éven aluli gyermek is utazik. Heintz Tamás szerint a felelőtlen dohányzó szülők gyermekei az autóban nem tudnak védekezni a passzív dohányzás okozta ártalmak ellen.

2011. március 03. 13:38

Csütörtökön benyújtja Heintz Tamás a nemdohányzók védelméről szóló törvényjavaslathoz azt a módosítót, amellyel megtiltaná a dohányzást azokban a gépkocsikban, amelyekben 18 éven aluli gyermek is utazik.

Az információt Krakkó Ákos, a Fidesz-frakció sajtófőnöke is megerősítette. Hozzátette: Heintz Tamás azért tartja fontosnak ezt, mert a felelőtlen dohányzó szülők gyermekei az autóban nem tudnak védekezni a passzív dohányzás okozta ártalmak ellen.

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2011. március 04. 12:42
"..az ilyen szabályozások elveszik az energiát azoktól." Vagy inkább kendőzi azok hiányát.
tevevanegypupu
2011. március 04. 07:54
Eztet helyeslem. Vannak olyan seggfejek akiket abszolute nem erdekel, hogy gyerekek vannak a kocsiban, szobaban vagy akarmilyen zart legteru helyen, csak ragyujtanak. A tobbi dohanyzastiltas mar kisse zurzavaros, azt jobban at kellene gondolni.
nomármost
2011. március 03. 23:30
Ez a komoly javaslat Vujity Tvrtko agyából pattant ki tegnapelőtt reggel a Mokkában, és az épp ott lévő fideszes rácsapott az ötletre és mondta még aznap be is terjeszti. Megtette. Azért jó volna ha legalább csak minden második hülye ötletet emelnének törvényi szintre.
smoller
2011. március 03. 22:36
A szarért nem egyből a dohányterméket magát tiltják!? Mi a francért vergelődnek ezzel? Ja a HAGYÓOTTHONVAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem tudtok egy 4000000000-os valamit? Ülök érte 11 hónapott!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!