Kémtollat talált irodájában a fideszes polgármester

2010. december 23. 19:54

Megfigyelhették Forján Zsoltot, Csenger fideszes polgármesterét. A politikus egy, a a falra kifüggesztett szalmakoszorúban talált kémtollat. Az ügyben nyomozás indult.

2010. december 23. 19:54

Kémtollat talált irodájában Forján Zsolt, Csenger fideszes polgármestere - értesült a Szabolcs Online. A településvezető akkor talált rá az eszközre, amikor íróasztalánál ülve éppen a leveleit olvasta, miközben irodájában szakemberek a riasztó rendszer karbantartását végezték. Az asztaltól felállva egy véletlen mozdulattal leverte a feje fölött lévő, szalmafonatból készült díszt, amelyben egy tárgyat pillantott meg.

„A riasztó rendszer karbantartását végző biztonsági szakemberek azonosították a tárgyat, s amikor azt mondták, hogy ez egy kémtoll, azonnal értesítettem a rendőrséget” - mondta Forján Zsolt. Az ügyben nyomozás indult.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2010. december 25. 20:10
e_r ! Ne keverd a tényeket! A Dávid Ibolya által lobogtatott lemez nem az Ud Zrt által felvett lehalgatás volt, hanem a titkos szolgálat tulajdona. Ez már tény, csak azt nem tudják, hogyan került Ibolyához. A titkosszolgálat miatt került a vádlottak sorába Laborc, mert érintett volt a-ismét csak nem az Ud Zrt által felvett- lehalgatási anyag kiszivárogtatásában. Ráadásul ugy halgatták le az Ud Zrt-t, hogy tudniuk kellett, hogy az a Mol magyar érdekeit isvédte és ezt a védelmet szétlőtték. /a számitógépek lefoglalásával/ Dávid Ibolya pedig - aki volt igazságügyi miniszter is- inkább ennek az anyagnak a törvénytelen közreadását vállalta, minthogy Almásy Kornél jelölt legyen az MDF tisztujitáson. Az állami támogatást pedig azért kapta meg, hogy az MDF /természetesen Ibolyával/ megmaradjon Gyurcsány részére az SZDSZ fékentartására. Ilyen egyszerü ez az egész!
gyuszika
2010. december 25. 16:54
Már James Bondban is csalódni kell. Ilyen gyermeteg módon elhelyezni egy kémtollat.
szeekely
2010. december 24. 11:59
Az avo koztunk van, velunk el a mindennapjainkban. Hogy is lehetne maskent egy balkani orszagban...?! ;(((((((((((((
El Topo
2010. december 23. 22:10
Nem is csoda! Egy ekkora politikai méltóságot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!