Napokon belül eldőlhet Kocsis sorsa

2010. november 12. 10:50

Tarlós István szerint néhány napon belül döntés születhet Kocsis István BKV-vezér sorsáról.

2010. november 12. 10:50

Tarlós István különösnek tartja, hogy a Nemzeti Közlekedési Hivatal éppen november 6-án hozott határozatot a BKV vasúthatósági engedélyének megvonásáról. A főpolgármester pénteki budapesti sajtótájékoztatóján feltette a kérdést: „Miért november 5-én indították el a vizsgálatot és miért egy nap alatt hoztak határozatot erről?”.

A politikus szerint a BKV is hibázott, hiszen nem nyújtott be az NKH által kért összes dokumentumot a vizsgálathoz. Tarlós István szerint a jelenlegi határozat ebben a formában nem maradhat érvényben. A fideszes főpolgármester arról is beszélt: napokon belül kiderülhet, hogy Kocsis István BKV-vezér a helyén marad-e. 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
füst
2010. november 13. 19:39
Az a furcsa, hogy eddig nem vitte el vmi háziőrizet specialista, hogy utána üljön 50 évet.
StG
2010. november 12. 13:27
Azt hittem, hogy ki tud maradni a szórásból azzal, hogy az előző ciklus végén olyan szorgalmasan vitték el az embereket a nyomozók a BKV-től és ő meg szorgalmasan támogatta ezt. Ezek szerint nem...
El Topo
2010. november 12. 13:06
Az OTP-t meg államosítani.
hórics
2010. november 12. 12:02
Mi az, hogy napokon belül: a vak is láthatja, hogy már eldőlt a sorsa K úrnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!