Visszalép a szegedi jobbikos

2010. október 01. 19:00

A jobbik szegedi polgármesterjelöltje visszalép a Fidesz javára. Keresztúri Farkas László ilyen áron is megakadályozná a szocialisták győzelmét.

2010. október 01. 19:00

Keresztúri Farkas Csaba, a Jobbik Magyarországért Mozgalom szegedi polgármesterjelöltje visszalép a fideszes B. Nagy László javára. A jelölt közölte: úgy gondolja, hogy egyéni indulásával nem kockáztathatja az MSZP mutyizásának fennmaradását. Leszögezte: Botka Lászlónak mennie kell.

A politikus a szegedma.hu-nak elmondta: visszalépéséről nem egyeztetett a Fidesszel, ugyanakkor szerinte a Fidesznek Miskolcon ugyanezt kellene tennie. Keresztúri úgy véli: B. Nagy László menedzserszemlélete elindíthatja Szegedet a gazdasági fejlődés útján.

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szonja91
2010. október 02. 16:31
Helyesen is teszik, hogy visszalépnek!
gilyanpeter
2010. október 02. 16:23
De ettől még nem fog a fidesz visszalépni Miskolcon.
Badellaman
2010. október 02. 14:36
Jobbikos szavazóként lesülne a képemről a bőr, ha a Fideszes polgármesterre kellene szavaznom! Soha semmilyen politikai mutyinak nem lesznek részesei, ezzel az álszent dumával kampányoltak a jobbikosok! Szerencsére idő előtt lehullt a lepel róluk! Jobbikosként egy bankárra szavazni, nade kérem...??? Ezzel nem bizonyít mást a jobbik,mint hogy behódolt a fidesznek, ha úgy tetszik a fidesz prostija lett a Jobbik! Ezek után nagyon bízom abban,hogy mély lebőgés lesz holnap Szegeden(ami a jobboldalt illeti).
WonderCsabo
2010. október 02. 13:13
Miskolcot kéri Szegedért cserébe a Jobbik a Fidesztől http://index.hu/belfold/2010/okvalasztas/miskolcot_keri_szegedert_cserebe_a_jobbik_a_fidesztol/ Mi ez, kérem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!