Ivády: az LMP ne SZDSZ-esedjen!

2010. október 25. 09:41

Ivád polgármestere szerint az LMP-nek nem szabad el SZDSZ-esednie, tehát a vidékiekre is oda kell figyelnie, amennyiben a Fidesz váltópártjává kíván válni.

2010. október 25. 09:41

Ivády Gábor, Ivád polgármestere a Magyar Televízió Ma Reggel című műsorában kijelentette: „A liberális értékrend olyan kimagaslóan erőt nyert az LMP-ben, hogy egy idő után úgy éreztük mi, konzervatív tagok, hogy ez már nem ugyanaz a párt”.

A politikus leszögezte: a félmillió forintos kampánytámogatás csupán az utolsó csepp volt a pohárban, már fontolgatta a kilépést. Ivády szerint hatalmas teljesítményt nyújt az, aki aki tíz vidéki LMP-st mutat. Ivád polgármestere úgy véli: ha az LMP a Fidesz váltópártja, egy integráló párt akar lenni, akkor ne SZDSZ-esedjen el, figyeljen oda a vidékiekre is.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollack
2010. október 25. 14:39
Ivády annyira gondolkodott már a kilépésen, hogyha nem lett volna ez a lenyúlásos-balhé, akkor még mindig vígan ülne az LMP-frakcióban, s tenne így 2014-ig.
mefisto
2010. október 25. 13:22
Lehet hogy velem van baj, de engem ez az Ivády vs. LMP összecsapás már nagyon nem érdekel.
gentry
2010. október 25. 12:05
Na most akkor: Ivády lopott fél milliót, de lebukott, ezért kapott egy ejnye-bejnyét a pártjától, erre ő onnan kilépett, de nem mondott le parlamenti mandátumáról (szerinte úgy látszik nem lehet mása politika...). Ezek után elkezdte körbelátogatni a médiát, hogy befeketítse egykori pártját. Asszem ha azt mondom, hogy ez gusztustalan, akkor nagyon-nagyon-nagyon finoman fogalmaztam...
HSL
2010. október 25. 11:54
ööö... már az LMP is a saját soraikban megbújó árulókat keresi? Wow, tényleg nem lehet más :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!