Szabadlábra helyezték Szegedit

2010. szeptember 27. 17:24

Szabadlábra helyezte a Miskolci Városi Bíróság hétfőn Szegedi Mártont, a Jobbik miskolci polgármesterjelöltjét. A politikust azért vették őrizetbe vasárnap mert eltávolított egy MSZP-s plakátot.

2010. szeptember 27. 17:24

Szabadlábra helyezte a Miskolci Városi Bíróság hétfőn Szegedi Mártont, a Jobbik miskolci polgármesterjelöltjét, akit vasárnap vettek rongálás miatt szabálysértési őrizetbe, amiért eltávolított egy MSZP-s plakátot. A gyorsított eljárást normál eljárásra módosították, az ügy tárgyalása október 27-én folytatódik.

Szabó József, a Borsod megyei bíróság szóvivője elmondta: a rendőrség ugyan lefoglalta a plakátot, de azt nem hozták el a tárgyalásra. Emellett a bíróság szerette volna meghallgatni a helyszínen tartózkodó két járőrt, de ők sem jöttek el, illetve becsatoltak egy mini DVD-lemezt, amelyet azonban a bíróság nem tudott lejátszani, mert ilyen technikai eszköz nincs a birtokában. 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vizipipa
2010. szeptember 27. 23:22
Mivel a leszedett maszop plakát alatt ott volt a Jobbikos, a rendőrség felső parancsra törvénysértést követett el. Narancsos jogállam, a la Pintér.
==T==
2010. szeptember 27. 19:24
http://index.hu/kultur/media/2010/09/27/le_kell_adnia_az_mtv-nek_a_jobbik_reklamjat/
freehckr
2010. szeptember 27. 19:00
Lol, lehet mondani hogy mind a rendőrséget, mind a bíróságot teljesen felkészületlenül érte ez az ügy. :D
gyuszika
2010. szeptember 27. 18:40
Röhej az egész.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!