Felvonultak a heterók

2010. szeptember 04. 19:56

Hetero Büszkeség Napját tartottak szombaton Budapesten; a megmozdulás alig száz résztvevője végighaladt a meleg méltóság menetének útvonalán a Hősök tere és az Erzsébet tér között.

2010. szeptember 04. 19:56

Koletár Csaba, a megmozdulás szervezője a szombati tüntetésen a Hősök terén összegyűltek előtt azt mondta: azt akarják, hogy „megállítsák a szabad buzizást”. Egy petícióban ezért azt kérte a rendezvényen megjelent Dúró Dóra és Novák Előd jobbikos országgyűlési képviselőtől, hogy terjesszék be az Országgyűlésnek a gyülekezési törvény módosítását.

Dúró Dóra pártja támogatásáról biztosította a tüntetés szervezőjét. Novák Előd pedig azt mondta: a rendőrség a devianciát támogatja, pedig garázdaság miatt eljárás alá lehetne vonni a melegparádé résztvevőit. Novák azt kérdezte: „hogyan uralhatják még mindig az állami intézményeket, mint például a Nemzeti Színházat és a médiát deviáns személyek”?

A résztvevők sípolva, fütyülve, rendőri biztosítás mellett vonultak át a Hősök teréről az Andrássyi út szervizútján az Erzsébet térre.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gillag74
2010. szeptember 05. 16:48
Hol voltak a mindenkivel toleráns LoMPosok?
Anee90
2010. szeptember 05. 09:51
hát én csak vigyorogtam ezen -> http://koponyeg.hu/jatek/b80188e9
grün
2010. szeptember 05. 07:55
Más férfiemberek valagában kutakodni természetellenes, beteges dolog, ergo aki ezt teszi valamilyen szinten beteg. Csupán ezt kellene tudomásul venni és szebb lenne a világ.
e_r
2010. szeptember 05. 01:04
Közhely meg nincs benne,csak a valóság.Szerinted mi benne a közhely?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!