Az elnök tanácsadója a Fidesz ellen

2010. szeptember 08. 10:43

Schmitt Pál nemzetpolitikai főtanácsadója a fideszes jelölt ellen száll versenybe a piliscsabai önkormányzati választáson.

2010. szeptember 08. 10:43

Kiss Antal, a köztársasági elnök nemzetpolitikai főtanácsadója a Korona Csereklub Egyesület színeiben vág neki Piliscsabán az önkormányzati választásoknak - tudta meg a Népszava. A nemzetpolitikai főtanácsadó 39 éves, bölcsész-teológus végzettséggel rendelkezik.

Solti Gábor polgármester szintén az egyesület jelöltjeként indul újraválasztásáért. A Fidesz önálló jelölteket indít, így a Korona Csereklub Egyesület jelöltjei tulajdonképpen a kormánypárt vetélytársai. 

Korábban a Fidesz és a KDNP között is felvetődött: indítatnak-e jelölteket egymás ellen. A kereszténydemokratákkal az alábbi megegyezés született: képviselői listán elfogadható a rivalizálás, viszont polgármesterjelöltet nem állíthatnak a Fidesz ellenében.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2010. szeptember 08. 14:32
Újabb bizonyítéka a kérlelhetetlen diktatúrának.
mefisto
2010. szeptember 08. 14:10
Nincs ebben semmi extra. Néhány fideszes alapszervezet élből megérett arra, hogy atombombával számolják fel.
miloka
2010. szeptember 08. 11:49
mi ebben a hír a népszavának? Amikor a szocik ellen indult szadeszos, az természetes volt???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!