Újabb elszámoltatási ügyek Papcsák asztalán

2010. augusztus 13. 07:45

Az MSZP Köztársaság téri volt székházának eladása, a Mahart és a MÁV Cargo szerződései, valamint a Dataplex-ügy is az elszámoltatásért felelős kormánybiztos elé került. A Magyar Nemzet úgy tudja, néhány ügyben hosszabb jövő év elejéig is elhúzódhat a vizsgálat.

2010. augusztus 13. 07:45

A Fidesz-kormány csütörtöki ülésén állítólag meghallgatták az elszámoltatási kormánybiztos eddigi munkájáról készült beszámolót is az eredetileg tervezett napirendi pontok mellett. A Magyar nemzet kormányközeli forrása elmondta: arra jutottak az elhangzottak alapján, hogy az MSZP-kormány korrupciógyanús ügyei közül néhány vizsgálata a vártnál tovább tart majd - akár a jövő év elejéig. Más ügyeket várhatóan novemberig lezár a Papcsák vezette ötfős testület, 2011 első negyedévében pedig megkezdődhet a jogi háttér átalakítása.

Nagy Anna megerősítette az elszámoltatási kormánybiztos beszámolójáról és a csúszásról való értesüléseket. A kormányszóvivő arra a kérdésre, miszerint mekkora a Gyurcsány-korszak alatti korrupció okozta kár összege, úgy tájékoztatott, hogy Papcsák hamarosan nyilvánosan számol majd be. Más források szerint a várhatóan a jövő héten nyilvánosságra kerülő végleges kárösszeg több tíz milliárd forintra becsülhető.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Django
2010. augusztus 13. 15:45
Varga csontváz jelentésével mi lesz? Mikor hozzák nyilvánosságra?
red label
2010. augusztus 13. 12:53
Nálam a Dataplex verte ki a biztositékot, a Kóka-Bajnaipáros csalása. Erről is beszélt anno Medgyessy D-209 elvtárs, mikor elzavarták, hogy a Strabagszdsz-t a korrupció lengi körül. A bolsik módszere, hogy" amiről nem beszélünk az nincs". Beszélni kell az ügyekről, hogy ne mismásolják el a lierálbolsik. Elszámolást!!!!!!
vizipipa
2010. augusztus 13. 11:16
Legkésőbb szeptember közepéig elő kell állni némi konkrétummal az elszámoltatásokat illetően, különben mesedélután jellegűvé válik a dolog. Ha a választások előtt nem tudnak mutatni valamit, az elég sok szavazatba kerül majd. Egyrészt a passzív szoci híveknél - ugye nincs is semmi komoly - másrészt a nem libsi Fideszeseknél - hol van az ígért elszámoltatás?
drienovác
2010. augusztus 13. 10:45
kb a kórházak adóssága
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!