Hatmilliót ajánlott a volt SZDSZ-es az LMP-nek

2010. augusztus 19. 10:18

Az újbudai LMP-szervezet azt állítja, hatmillió forintot ajánlott fel nekik Hajdu László volt SZDSZ-es képviselő, ha az ökopárt színeiben indulhatna polgármesterjelöltként. Az LMP nem fogadta el az ajánlatot, a Civil Mozgalom viszont hirtelen beállt Hajdu mögé.

2010. augusztus 19. 10:18

„Az ajánlat szóban történt, én ráadásul nem voltam ott. Úgy tudom, hogy először másfélmilliót ajánlott a jelölésért, majd, amikor látta, hogy húzzuk a szánkat, félreértette a helyzetet és felment két-, három-, majd hatmillióig. Nyilvánvaló volt számunkra, hogy nem indítunk olyan embert, aki a képviselői posztért a képviselői fizetés sokszorosát ajánlja. Ennek olyasmi lehet a hátterében, ami nem összeegyeztethető az LMP által képviselt értékrenddel” – mondta a Hírszerzőnek Polákovics Balázs, a Lehet Más a Politika helyi választmányi tagja Hajdu László volt SZDSZ-es újbudai képviselő ajánlatáról. Az LMP nem fogadta el az ajánlatot, holott Hajdu pártszervezet-alapítást, támogatói pénzeket és aktivistákat is ígért.

A Civil Mozgalom - akik korábban azt mondták, semmi közük a jelölthöz -, hirtelen beállt a jelölt mögé. Barta Károly, Seres Mária pártjának budapesti koordinátora elmondta, annyi volt a kérésük, hogy a CM jelölje Hajdut, a Zöld Baloldal csak támogató legyen.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gillag74
2010. augusztus 19. 18:36
Egyik zsebből a másikba?Ez most komoly?Tök mindegy,"családban marad", mert akárki akármit mondd egykutya libsi mind!
sensei
2010. augusztus 19. 15:09
"Ez valami fóbia lehet nálunk. " Erre a fóbiára bizonyára ráerősítenek néha, hol innen, (elempé) hol meg onnan (Seresmari). Miért nem egyesülnek, mint a Világ Proletárjai? Hisz egyetlen közös ponton találkoznak vágyaik.
szonja91
2010. augusztus 19. 12:34
Felbukkant az SZDSZ... ebből nem sülhet ki semmi jó!
hogyne
2010. augusztus 19. 12:08
Aranyos fedősztori. Biztos mondták neki a régi társak, hogy milyen jó itt, gyere te is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!