Fidesz vs KDNP Békésben

2010. augusztus 02. 19:48

A Fidesz Békés városi csoportja Erdős Norbertet, jelenlegi alpolgármestert jelöli polgármesternek az önkormányzati választáson. A KDNP viszont Izsó Gábort, a város jelenlegi vezetőjét támogatja.

2010. augusztus 02. 19:48

Erdős Norbert közölte: a város érdeke, hogy a településért cselekedni tudó országgyűlési képviselő legyen a polgármester. Hozzátette: a Fidesz továbbra is számít Izsó Gáborra, és nyitva tartja számára a lehetőséget, hogy a Fidesz színeiben vegyen részt a választásokon, hiszen a várost szolgálni alpolgármesteri székből is lehet.

Izsó Gábor - aki 2006-ban a Fidesz és a Jobboldali Összefogás Békésért Polgári Kör színeiben nyerte el a posztját - közleményében azt írta, hogy Erdős Norbert az utolsó pillanatig biztosította arról, hogy őt terjeszti be polgármesterjelöltnek. Azt is hangsúlyozta, hogy az elmúlt négy évben a jobboldali frakció sikeresen irányította várost. „Miután a KDNP mint kormányon lévő párt további bizalmáról biztosított, megméretem magam és az elmúlt négy év munkáját Békés város polgárai előtt” - fogalmazott.

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szonja91
2010. augusztus 03. 13:01
SajtosPogácsa 2010. augusztus 2. 22:03 "Úgy néz ki a Csak a Fidesz politika a KDNP-nél is kicsapta a biztosítékot." Ez nem erről szó, semmi köze nincsen ahhoz, hogy hogyan politizál a Fidesz.
gentry
2010. augusztus 03. 10:36
Egy 0,1%-os támogatottságú párt. Kemény... :)
Tikva
2010. augusztus 02. 22:04
vihar a biliben...jól nézünk ki...
Laibach
2010. augusztus 02. 21:43
Izsó úr helyében én is kicsit ideges lennék, főleg úgy, hogy sikeresen vezeti a várost, Erdős úr országgyűlési képviselő is. Álláshalmozás+amőbázás a jobboldalon, de ki lesz a nevető harmadik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!