Fecskendők a rendőrgyilkosnál

2010. augusztus 09. 10:32

Ampullákat és fecskendőket találtak az alsóőrsi gyilkosság feltételezett tettesének kocsijában. A toxikológiai vizsgálat előtt nem tisztázott a megtalált szerek és segédeszközök szerepe.

2010. augusztus 09. 10:32

A Blikk szerint ampullákat, illetve fecskendőket találtak az alsóőrsi rendőrt meggyilkoló Sz. Bálint autójában. A szerek típusát, illetve hogy a gyilkos szervezetében volt-e valamilyen kábítószer az elkövetéskor, a toxikológiai vizsgálat állapítja majd meg.

Zacher Gábor főorvos ezzel kapcsolatban kifejtette: „Ha valamilyen tudatmódosító, hallucinogén anyag került az elkövető szervezetébe, nem tartom valószínűnek, hogy a gyilkosság előtt injektálta vagy vette be, hiszen a rendőrség által megállapított távolságból ebben az állapotban bajosan adott volna le célzott lövéseket. Az már inkább elképzelhető, hogy az öngyilkosság előtt kábította el magát.”

A rendőrség nem zárja ki, hogy a megtalált gyógyszerek és segédeszközök egy esetleges tűzharcban keletkező sérülések kezelésére szolgáltak volna. A kocsiban talált fegyverek, lőszerek mennyisége, valamint a kommandós ruha arról tanúskodnak: a gyilkos nem orvlövészetre, hanem komoly küzdelemre számított.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Horizont
2010. augusztus 09. 17:12
Nem is sejtjük kik mászkálnak közöttünk! Lehet soha nem tudjuk meg mi volt az igazság, de ez a homokos szerelemféltés annyira hihetetlen, mert ha ilyen okból öl valaki akármilyen elmeroggyant az akarja, hogy tudja az áldozat ki lőtte le. Több sebből vérzik itt minden és nagy a felelőssége a médiának akiknek a halál se szent és a halott ember se. Sajnálom a családot nem elég a gyász még meg kell küzdeniük ezzel a sok mocsok variációval.
Barman
2010. augusztus 09. 13:52
Ezek az összecsipegetett infok már egyszer felbukkantak a magyar kriminalisztikában különféle hivatalos vagy szakértői megnyilvánulásokban.. fekete terepjáró,képzett fegyverforgató(k) akik terepen is magabiztosan,katonásan mozognak,készen állnának fegyveres ellenállásra,őrültek vagy hidegfejű gyilkosok,szimbolumként értékelhető áldozatok,gyorsan képesek elhagyni az országot,deviancia.. csak akkor még romagyilkosként keresték őket... azon gondolkoztam olvasva a hireket,hogy ha egy golyóálló mellényben,maszkban,fegyverekkel felszerelt embert találnak állitólag öngyilkosság áldozataként egy fekete terepjáróban,aki korábban egy rendőrt támadott,akiről kiderül,hogy képzett fegyverforgató katonai képzettséggel,fájdalmatcsökkentő vagy bódulatot okozó ampullákkal,aki ki-be járkál az országból plusz a rendőrség hallgatása,akik inkább hagyják,hogy a sajtó elvigye egy irányba a motiváció okát,nem nyilatkoznak akkor akaratlanul is kombinál az ember. pedig nem vagyok összeesküvés hivő csak valahogy a romagyilkosságok és a rendőrgyilkosság egyaránt alkalmas bizonytalan belpolitikai helyzetet teremteni,mindkét esetben ott a fekete terepjáró,az elkövetői profil visszaigazolást nyer a fegyver és katonai képzettség tekintetében,a mellény,csuklya,ampulla talán ugyancsak a deviáns,elszánt személy(eket) mutatja,svájci állampolgárként az illető ki-be járkálhat az országban,a szimbolikus áldozatok,az érthetetlenség látszata.. megspékelve a furcsaságokkal,a lesből lövő gyilkos vagy a közlekedő autóból tüzelés?magányos elkövető és a tanú által hallott két lövés-öngyilkosság csuklyában,kevlárban,az áldozat anyukája által elmondott dolog,hogy a fia azért lett áldozat mert akkor pont ő volt A Rendőr(talán az anyai védelem mellett is életszerű,hogy nem csak a fia nevének tisztára mosása lehet a cél hiszen a fia kollegái talán az anyának többet elárulnak mint a médiának) szemben a rendőrség által soha nem mondott csak a sajtó által(vagy a nekik dobott álinfo alapján)állitott homokos szerelmi szál.. mindez két nappal a romagyilkosságok utáni nyomozás lezárásának bejelentése után. persze ez semmi más mint a korszellemből adódó összezavarodott újságolvasó félelme.. nekem ez jutott eszembe a hír kapcsán.
honphibu
2010. augusztus 09. 12:01
"Fecskendők a rendőrgyilkosnál" Tűzoltó volt?
jvizkeleti
2010. augusztus 09. 11:21
A gyilkos valószínűleg egy elmeroggyant volt. Nem "számított" ő már semmire. Gondolom szerette magánál tartani azt a sok fegyvert. Az egész támadás teljesen irracionális. Nem zsákmányszerző akció volt. Akár egy késsel is ledöfhette volna a rendőrt hátulról. Arra se számított volna úgyse senki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!