A tízparancsolattal példálózik Lendvai

2010. augusztus 30. 12:55

Lendvai Ildikó szerint jó kezdeményezés a szocialisták által javasolt etikai kódex, annak ellenére is, hogy a párt kampánya során többször készített ellenfeleiket lejárató szóróanyagokat. A volt pártelnök szerint a tízparancsolatot is megszegik a keresztények.

2010. augusztus 30. 12:55

Kispesten a Fidesz polgármester-jelöltjét helyi MSZP-s, városházáról rendelt kiadványokkal próbálták meg lejáratni, több LMP-s jelöltet pedig állítólag megfenyegették a szocialisták. Lendvai Ildikó ennek ellenére továbbra is jó kezdeményezésnek tartja a szocialisták által kitalált választási etikai kódexet.

Mint a volt pártelnök fogalmazott „előfordul, hogy a tízparancsolatot a keresztény közösség tagjai is megszegik, ez csak fölértékeli a tízparancsolat fontosságát”. Hozzátette: „etikai kódexre pontosan azért van szükség, hogy mások és esetleg megtévedt kampányolóink ne térjenek el ettől, és számon kérhető legyen, ha eltérnek”.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hori77
2010. augusztus 31. 12:08
ilyet tett az egykori cenzorasszony!?
Ricochet
2010. augusztus 31. 06:15
Olyan volt a feje, amikor bejelentette, mint egy animált Fiskars baltának.
Ricochet
2010. augusztus 31. 06:12
Van némi köze hozzá, de amúgy semmi köze hozzá...
Tikva
2010. augusztus 30. 20:23
A 10 parancsolat nem keresztény eredetű..., na de mindegy...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!