Lefoglalták a Gárdisták pólóit

2010. július 05. 18:24

1156 darab, zöld színű, Magyar Nemzeti Gárda feliratú pólót foglaltak le a vámosok vasárnap Budapesten. Az ügyben csempészet gyanúja miatt indult eljárás, a rendőrség egyelőre nem foglalkozik az üggyel.

2010. július 05. 18:24

A VPOP tájékoztatása szerint azután léptek akcióba, hogy a BRFK ügyeletére több bejelentés is érkezett, miszerint az adott helyen távol-keleti ruházati termékeket tárolnak. A helyszínen lévő magyar férfi a pénzügyőröknek azt mondta, feltehetően Kínából származó pólót tárol. Ezeket önként meg is mutatta, azonban elmondta, hogy nem az övé az áru. Mikor az ellenőrző vámosok az áru eredetét igazoló dokumentumokat kérték, számlát nem, csak egy szállítólevelet tudott mutatni. Időközben egy másik ember is előkerült, aki elismerte, hogy a pólókat ő hozta az ingatlanra, de a szállítólevélen kívül más dokumentumot ő sem tudott mutatni.

A rendőrök és a vámosok a Magyar Nemzeti Gárda budapesti kapitány-helyettesének XVI. kerületi lakásán találták a pólókat. A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletének tájékoztatása szerint egyelőre nem indult eljárás a felirat miatt, az üggyel kizárólag a vámosok foglalkoznak.

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MakkA
2010. július 06. 14:49
Csak úgy eszembe jutott: http://www.youtube.com/watch?v=L5y4jUNePIg A két hét letelt - és a közbiztonság nem javult. Sőt. A videóban szerplő kan vajon be tudta volna mutatni a ruhája számláját? Bonusz kérdés: vajon volt-e nála közbiztonságra veszélyes eszköz? De azért csak hajrá rendőrök, üldözzétek a Magyar Nemzeti Gárdát, aminek létét éppen a ti ostobaságotok teszi szükségessé. MA
sky.net
2010. július 06. 11:14
hogy a pcsba nem lehet felfogni hogy az állam nem engedhet párt kötődésű félkatonai akármit a porondra? : nem azért mert olyan kurva nagy veszélyt jelentene hanem mert a szép emlékű ávh, munkásőrség stb után demokráciában ez politikai okból nem ok ordítják hogy ávh a rendőrökre ???? , (és akkor ők a jobbik párt ökle, vagy kinek a milye ezt kéne eldönteni ???) mindez ok ha kisebbségi elembeteg gyurcsánykormány kézzel vezérelt rendőrsége ész nélkül püföli a népet ... az ország ellenére erőlködik de közben megváltozott a helyzet , a rendőrség most 2/3 os korrekt parlamenti többségi hatalom irányítása alatt áll.. ezt most vagy elismeri a jobbik ..és akkor ez van , vagy nem ismeri el de akkor mit keres a parlamentben ? nemzeti gárda szerű vagy a hadsereg , vagy a rendőrség , vagy valami más de államhatalmi felügyelet alatt működhetne éppen mint valami nemzeti gárda szerű menetelős árvizelős önkéntes akármi ...működhet piaci alapon őrző védő akármi ... önkormányzati polgárőrség ... de párt irányítás alatt militarys bagázs ez már nem megy ...oszt ennyi egy parlamentben ülnek... találhatnának már valami megoldást mert ez hót ciki silányság ez a de mér van rajtad sapka , meg a kulacs és kockakő ..stb ez a szokásos magyar pitiáner belpolitikai idiótizmus..
hori77
2010. július 06. 10:34
pici ocó gárdista poló:D
vizipipa
2010. július 05. 23:35
Lakossági bejelentésre...értsd: AVH Alkotmányvédelmi Hivatal, lánykori nevén NBH).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!