Feloszlatták a csornai Fideszt

2010. július 07. 08:34

Feloszlatta a párt csornai szervezetét a Fidesz országos választmánya: az indoklás szerint egy, a nem párttag polgármester vezette megosztó csoport miatt kettévált a szervezet, megbénítva a helyi Fidesz működését.

2010. július 07. 08:34

A tagok tagsági viszonya megszűnt Csornán: feloszlatták ugyanis a 120 tagú helyi Fidesz-szervezetet. A jelenlegi tagok tizenöt napon belül új kérelmet nyújthatnak be. Ennek elbírálásáról az országos választmány elnöksége dönt, a választókerületi elnök javaslatát figyelembe véve. Ez utóbbi tisztséget Gyopáros Alpár csornai országgyűlési képviselő tölti be.

A Kisalföld szerint a feloszlatásról szóló határozat úgy fogalmaz, hogy a Turi György „polgármester vezette társaság nyílt színen tett kritikus megnyilvánulásokat a párt helyi vezetőire, illetve nem kívánt együttműködni a helyi Fidesz vezetőivel, a választókerületi elnökkel és a regionális igazgatóval. A polgármester és csapata folyamatosan akadályozza a helyi elnökség és a választókerületi elnök által javasolt azon tagjelöltek felvételét a csoportba, akik a Fidesz helyi kampányának kipróbált, megbízható aktivistái voltak.” A kialakult helyzet a testület szerint veszélyeztetné a szövetség sikerét az önkormányzati választáson.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nagyi
2010. július 17. 22:55
Kedves Bukovics úr! Ki kell rúgni az informátorát,ugyan is a Polgármester úr Nem Gyurka hanem Gyuri.Itt a Rábaközbe ugyan is csak azt hívják ilyen közvetlenül akit tisztelnek és szeretnek.Tudunk ám más megkülönböztető jelzőket is. Ha már megemlítette a választásokat,ha a Fidesz a Csajága Röcsögei Mari nénit jelöli akkor Csorna és környéke rászavazz,nem azért mert hű de tökéletes hanem mert az itt élő nép változást akart.Várjuk szeretettel , hogy is írta A" 2o éve elhanyagolt,kiugrási lehetőséggel alig rendelkező rábaközi Csornára".Innen üdvözlöm a helyi ismerőseit is.Talán belőlük kéne kevesebb.
gentry
2010. július 07. 14:29
Miért baj, hogy fröccsözik? Egy csomó olyan munka van, ami mellett egy-két pohár bor/sör napközben is elmegy. Nyáron én ebédidőben sokszor megiszom egy-egy pohár sört és nem zavar a munkámban (pénzügyes vagyok).
kispufi
2010. július 07. 11:40
hát idáig süllyedt a csornai charles bronson fatornyos falucskája...
Ombudsmanyus
2010. július 07. 09:54
Itt egy nevesíthető forrás. http://www.kisalfold.hu/rabakozi_hirek/feloszlattak_a_csornai_fideszt/2167330/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!