Három alapszervezetet oszlatott fel a Fidesz

2010. július 08. 09:54

Újabb három szervezetet oszlatott fel a Fidesz, a Népszava szerint a csornai, a füzesabonyi és a miskolci újjáalakulással a párt bomlása kezdődött el. Miskolcon Bíró Márk regionális igazgató lesz az új vezető a baloldali lap szerint.

2010. július 08. 09:54

A Fidesz csornai, füzesabonyi és miskolci szervezének feloszlatásáról a Népszava azt írja, az okok között szerepel, hogy a csoportok nagy része nem fizetett tagdíjat és sokszor nem is voltak határozatképesek az alszervezetek. Egy forrásunk arra panaszkodott, hogy a helyi Fidesz ellustult, és nem végezte megfelelően a munkáját. Komoly problémák voltak ugyanis az önkormányzatban, helyi ingatlanokkal, a fürdővel is érdekes dolgok történtek, ellenzékként mégsem tettek komoly lépéseket, így a lap informátora. Miskolcon a Népszava szerint Bíró Márk regionális igazgató szervezheti újjá a Fideszt.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
honphibu
2010. július 08. 12:06
Teljesen érthető, hogy az egyes alapszervezeteket újjá szervezik. Eddig tudnilik azt hitték, hogy komcsik nem lehetnek a Fidesz alapszervezetekben, de most, hogy látják, a felső vezetésbe is bevettek volt komcsikat dögivel, gyorsan megelőzik az újabb központi utasítást és gyorsan feltöltekeznek egy-két volt TSZ elnökkel és Párttitkárral. Na, ezek előre látóak! :DDD
röviden
2010. július 08. 11:17
Azzal a rengeteg fiktív taggal is ideje volna elszámolni. Egyébként van egy rossz hírem: az a cudar Fidesz a helyhatósági választásokon is nyerni akar, és láthatólag tesz is érte. A mocskosak!
Steppenwolf
2010. július 08. 10:50
És hol itt a bomlás? Tisztában kéne lenni legalább a magyar a szavak jelentésével. Vagy a Népszava szerint az annak számít, hogy újjászervezik azokat a szervezeteket, amik eddig passzívan működtek? Akkor bomoljon!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!