Warvasovszky Tihamér lesz az ÁSZ alelnöke

2010. június 14. 13:31

Domokos László fideszes országgyűlési képviselőt jelöli az Állami Számvevőszék elnökének a Fidesz-frakció, jelentette be Lázár János, a Fidesz-frakció vezetője hétfőn. Az ÁSZ alelnökének Warvasovszky Tihamért, Székesfehérvár polgármesterét jelöli a Fidesz.

2010. június 14. 13:31

Lázár János, a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője kedden bejelentette: pártja Domokos László fideszes országgyűlési képviselőt jelöli az Állami Számvevőszék elnökének Az ÁSZ alelnökének Warvasovszky Tihamért, Székesfehérvár polgármesterét jelöli a Fidesz - ide kapcsolódik a minapi hír, hogy a Fidesz székesfehérvári polgármester-jelöltje Cser-Palkovics András, a helyi Fidesz-frakció vezetője lesz.

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
heima
2010. június 14. 18:50
A retekklub híradó remekül bemutatta azt amit írtam délután ne mondjuk már hogy ehhez nekik keretek kellenek. tihamért meg sem említették de a legjobb hogy a jobbik abszolút tiltólistán van
Kettes
2010. június 14. 17:58
Nem értem ezt a balliberális nyafogást. Áprilisban a választók elsöprő többsége arra szavazott, hogy a Fidesz azt csináljon, amit akar. Ők pártállamot akarnak csinálni. Aki ezért szavazott a Fideszre, az most örül. Aki ezért nem szavazott rájuk, az is örül, mert igaza lett. A többiek rábasztak.
k|M
2010. június 14. 16:09
Ha a kormányzati korifeusok ezt ügyesen csomagolták volna, akkor most nem az a főhír, hogy Domokos László lesz az ÁSZ elnöke, hanem az, hogy lám-lám, a Fidesz akkora önmérsékletet tud tartani, hogy egy sikeres exszoci polgármestert, úgymond nagy halat küld az ÁSZ elnökhelyettesévé (aki persze egészen más okok miatt kaphatta ezt a stallumot, de ez ebben a narratívában is részletkérdés). Egyszerre lehetett volna fölmutatni a hiányolt önmérsékletet a fékek és ellensúlyok rendszerében és a kellő szakmaiságot (a fehérvári polgármester nyilvánvalóan ért a hivatásához). Ha ügyesen lett volna ez csomagolva, akkor nem arról szólnának a hírek, hogy a gazfidesz - amúgy teljesen jogszerűen és fölhatalmazásából fakadóan abszolút legitim módon - egy 100%-ban pártkötődésű embert tesz meg az ÁSZ elnökévé. Ha, ha, ha.
elfelejtette
2010. június 14. 15:57
2009. december 9 óta nincs elnöke a számvevőszéknek, alelnökei évek óta, asszem 2002 óta nem tudtak megállapodni a pártok. Elmehetnek a picsába a fékek is, meg az ellensúlyok is, az ÁSZ-t a működésképtelenségig sikerült lezülleszteniük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!