Újra könyvet írt Orbán

2010. június 21. 14:11

Rengéshullámok címmel írt könyvet a miniszterelnök. A szerző új könyvében azokat a tényezőket veszi sorra, amelyek a Fidesz földcsuszamlásszerű győzelméhez vezettek.

2010. június 21. 14:11

Orbán Viktor szerint a választók 2010 tavaszán forradalmat idéztek elő a szavazófülkékben. A Heti Válasz által ismertetett könyv arról szól: az elmúlt egy évben keletkezett írások és beszédek világos célokat jelölnek ki, s megelőlegezik az új kormányzati politikát, amely vissza akarja szerezni az ország nemzetközi tekintélyét, a gazdaság élénkítésével munkahelyeket kíván teremteni, s polgárainak biztonságot, kiszámítható jövőt ígér. Az új politika a könyv szerint azt akarja, hogy apátiába süllyed nemzet visszanyerje életerejét.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
beaufort
2010. június 21. 16:47
Eddig Itália földjén termettek csak a könyvek, S most Pannónia is ontja a szép dalokat.
honphibu
2010. június 21. 14:56
Én már Semjén "Hogyan amortizáltam le megbízásból Gyurcsány Ferencet és erre büszke is vagyok" c. könyvét várom, de nagyon!
szori
2010. június 21. 14:47
már legalább két hete, hogy láttam a Libriben...
br
2010. június 21. 14:21
Ezt a faszságot, teljesen nyilvánvaló hogy nulla ideje könyvet írni, mert a kormányzással kell foglalkoznia. Meg lett iratva valakivel egy rövid témafelütéssel az egész. A másik, hogy ezt a forradalmas hülyeséget el kellene felejteni. a Zemberek nem forradalmat csináltak, hanem stabil kiszámítható, VISSZAFOGOTT kormányzást szeretnének látni a következő 4-8 évben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!