Régi-új elnököt választottak a kisgazdák

2010. június 19. 13:21

Ismét Turi-Kovács Bélát választották meg a KPSZ-KPE elnökének. A párt, illetve civil szervezet kilenc fővel képviselteti magát az Országgyűlésben is, ők a Fidesz padsoraiban írnak.

2010. június 19. 13:21

Turi-Kovács Béla, a Kisgazda Polgári Szövetségpárt és a Kisgazda Polgári Egyesület frissen újraválasztott elnöke a párt szombati budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a két szervezet közös elnökségét Hanó Miklós, Simon Miklós, Vincze László, illetve Kékesi Márton fogja alkotni.

Az elnök beszélt arról is, hogy kilenc fővel képviseltetik magukat az Országgyűlésben, a Fidesszel szövetségben, így ők az egyetlen parlamentben is képviselt magyar kisgazda erő. A jövőben tervezik egy kisgazda munkacsoport létrehozását is az Országházban.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trudi
2010. június 19. 13:50
Ez nem biztos hogy jó őtlet. A magosz talán gyenge képviselet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!