Nem tetszenek a Barclays Capitalnek a csontvázak

2010. június 01. 12:56

A Barclays Capital szerint aggasztó, hogy a Fidesz éppen akkor használ csontvázkeresős retorikát, amikor a költségvetési fenntarthatósághoz fűződő piaci félelmek miatt a befektetési eszközök egyébként is gyengülnek.

2010. június 01. 12:56

A magyarországi államháztartási kiigazítási szükségletek szerénynek mondhatók az euróövezet perifériális tagállamaiéhoz képest a londoni elemzők szerint. Éppen a korábbi görög felülvizsgálatok nyomán azonban a piac nincs megfelelő hangulatban az ilyen csontvázak felfedezéséhez, írta az egyik legnagyobb londoni befektetési bankcsoport kedden kiadott helyzetértékelésében. A Barclays Capital szakértői aggasztónak nevezték, hogy a Fidesz pont egy olyan időszakban ragaszkodik e költségvetési felfedezésekkel kapcsolatos retorikájához, amikor a költségvetési fenntarthatósághoz fűződő piaci félelmek miatt a befektetési eszközök egyébként is gyengülnek. 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
advocaat
2010. június 01. 20:53
Oszt hány hadosztálya van ennek a zsidó finánctőkés spekuláns chevrának??! Barkós Kapitál....kapitulál.
Öreg
2010. június 01. 20:32
Nehéz megérteni az ilyen bejegyzéseket. A Gyurcsány-Kóka hazugságok / a nagy a jóéllét, a dübörgő gazdaság, a pannon puma,stb/ nem igen zavarták őket, sem a nemzetközi tőke megmondó elemeit, meret az6t hallották, amit akartak. Az sem zavarja őket, hogy pártfogoltjaik egyre kisebb része képes ugy élni, hogy ne vonja magára a rendőrség figyelmét /Gyengék kedvéért:annyit loptak, sikkasztottak, hogy tekintélyünk a banánköztársaságokéval vetekszik/ természetesen megtartva a nemzetközi pénzvilág bizalmát. Biztosan nagy örömükre szolgált a beismerés, hogy a trükkök százait alkalmaztuk /gyengék kedvéért a nemzetközi megfigyelők és az Eu. átverésére/ a számadatok meghamisitására. A helyeslés csak nőtt az ezt követő / milliókat nyomorbadöntő/ megszoritások hirére. Kedves balos beirók! Ne várjátok el az uj kormánytól, hogy ugy mebvezethetők legyenek, mint az emlitett nagy tekintélyü szervezetek. Egy válasz: Oszkó- saját szavai szerint- nemrég tudta meg a MALÉV disznóságait./Ugylátszik, nem volt felkészülve a csontvázra/. De Varga Mihály évek óta tudja. Még Veres sem tudott róla /Ő is ezt állitja/ De Varga évek óta tudja? A hülyeségeitektől csak a gonoszságotok nagyobb!
adam
2010. június 01. 18:29
Milyen meglepő, hogy ezek a komcsi bérkommentelők mindig minimum párban jelennek meg. (nyilván nem egyezik az ip címük)
elfelejtette
2010. június 01. 17:32
"A magyarországi államháztartási kiigazítási szükségletek, emellett, szerénynek mondhatók az euróövezet perifériális tagállamaiéhoz képest." Ennyit erről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!