MSZP: Kósa hadat üzent az országnak

2010. június 05. 12:59

A szocialisták szerint Kósa Lajos csütörtöki kijelentésével veszélybe sodorta a devizahiteleseket és hadat üzent Magyarországnak.

2010. június 05. 12:59

Horváth Csaba és Burány Sándor szombati, békási gáton tartott sajtótájékoztatójukon elmondták: Kósa Lajos felelőtlen, államcsődöt vizionáló kijelentései veszélybe sodorták az országot szerintük erre ráerősítettek Szijjártó Péter, illetve Varga Mihály mondatai is.

Burány hasonlata szerint: „sajnos nemcsak a Duna vízszintje, hanem a hazugság szintje is nő az országban”. A politikusok szerint Kósa mondatai miatt csak Budapest városa 12 milliárd forintot vesztett egyetlen nap alatt, ha a Fidesz ezt az utat követi, bedöntheti akár a forintot is.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jancsipapa
2010. június 06. 14:05
Az a kérdés,mi alegnagyobb probléma? Az,hogy ebbe a helyzetbe jutottunk,-juttattak bennünket,-vagy az ha mondjuk?
Őrnagy Őrnagy
2010. június 05. 21:16
Tisztelt szoclib kommentelő csürhe! Tessék kimenni az utcára, és megpróbálni megdönteni a kormányt, ha ekkora veszélyben érzitek az országot.
trust
2010. június 05. 16:35
Ez a csibész banda a fotón, inkább a békási gáton cipelné a homokzsákot, mint hogy itt ugassanak össze-vissza. Elég volt már belőletek, húzódjatok már hátra, mert undorom van tőletek! Hazug gyalázatos alakok!
cigányember
2010. június 05. 13:27
Az MSZP egy rakás szar,ők ne mondjanak semmit,hanem menjenek az édes k. anyjukba.Mindig is rabló gazember gyilkosok voltak,szemét hazaárulók egytől egyig.Az a bunkó böszme barom pedig miért nincs még börtönben?Mire várunk tapsra?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!