Gárdisták vs melegek

2010. június 30. 16:56

Hétvégén szinte egy időben zajlik majd a Magyar Nemzeti Gárda új tagjainak avatása az Erzsébet téren, és tőlük néhány száz méterre az egyhetes melegfesztivál nyitórendezvénye.

2010. június 30. 16:56

A STOP szerint a szélsőségesek már hangolnak a melegfesztiválra, felhívásaikban arra kérik szimpatizánsaikat, hogy zavarják meg az eseményeket. Helyszínként a Művész mozit is megjelölték, így nem kizárt, hogy a gárdaavatás után odamennek. A Művész mozitól egyébként nem messze található Toroczkai László „nemzeti diszkója”.

A Jobbik szóvivője, Dúró Dóra cáfolta, hogy direkt a melegfesztivál megnyitójára időzítette megemlékezését a gárda. Mint fogalmazott, nem a melegek rendezvényéhez igazítják programjaikat, egyáltalán nem vették figyelembe, hogy mikor lesz a megnyitó. Kérdésre, hogy várható-e, hogy a jobbikosok a gárdaavatás után átsétálnak a Művész moziba, azt mondta: ők nem azzal a céllal mennek oda, hogy átmenjenek bármilyen más rendezvényre, hanem, hogy részt vegyenek a Magyar Nemzeti Gárda ünnepi avatásán. Hozzátette ugyanakkor: az, hogy egy rendezvény után ki, mit csinál, és hová megy, már nem rájuk tartozik és nem az ő felelősségük.

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2010. július 01. 15:16
A homoszexuális biológiai selejt. Azok kultiválják, akik le akarják selejtezni a népet-A magyar nép már erősen fogyóban van.Inkább egy olyan népcsoportnál kellene forszírozni, amely túlszaporodott, és eltartása iszonyú pénzbe kerűl-
Nhalasz9
2010. július 01. 10:37
A két társaság inkább menjen el és építsen házakat, azoknak a családoknak, akiknek elvitte a víz az otthonát!
hori77
2010. július 01. 10:10
Megint több millió megy majd el ezeknek a rendőri biztosítására! Inkább adnánk a pénzt az árvízkárosultaknak!
drienovác
2010. július 01. 08:14
nem vitatkozom, csak megemlítettem egy általam ismert tényt viszont lassan publikálhatsz is, ha akarsz, ha mindazt el is olvastad, mit idéztél, bár "nem érdekel a dolog" nosza
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!