Célpontban a Fidesz

2010. június 07. 18:24

A STOP információi szerint új sajtófőnöke lesz a Fidesznek a Hír TV-s Krakkó Ákos személyében. A Fidesznek azért van szüksége új sajtósra, mert gyakorlatilag a teljes eddigi sajtóstáb a kormányzatban kapott munkát.

2010. június 07. 18:24

A kormány létrejötte óta megbénult a Fidesz kommunikációja, mivel a párt sajtóosztályát erősítő munkatársak átigazoltak a kormányzatba. A STOP az elmúlt napokban többször próbálta megtudni, kihez lehet fordulni a párttal és nem a kabinettel kapcsolatos kérdésekkel, de még vezető fideszes politikusok sem tudtak információval szolgálni.

Hétfőn aztán megszületett a döntés: Krakkó Ákos, a Hír TV Célpont című műsorának műsorvezető-szerkesztője lesz a Fidesz-frakció új sajtófőnöke. A Fidesznek, mint pártnak nem lesz külön sajtó részlege.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
WonderCsabo
2010. június 08. 09:57
Baszki, itt Szijjártó fanok vannak, hogy így lepontozták a kommenteket? Léteznek Szijjártó fanok? Vagy olyan Fidesz szavazók, akik már annyira sötétek, hogy bmi ami Fidesz == jó? Én is a Fidesszel szimpatizálok, de az világos pl., hogy Szijjártó nem jó szóvivő.
states
2010. június 07. 22:40
Nem hiszem, hogy volt már akármilyen szóvivő, amelyik ilyen közutálatnak örvendett volna még a saját pártjának szimpatizánsainak körében is, mint Szijjártó.
Steppenwolf
2010. június 07. 20:05
A végtelenül buta, idióta és idegesítő Szijjártó után végre egy alkalmas ember.
miloka
2010. június 07. 20:05
Krakkót sajnálom, hogy elment a hírtv-től. de gondolom, nem véletlenül őt választották ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!