Megalakult az országgyűlés!

2010. május 14. 09:47

Dúró Dóra helyett a korelnök olvasta az esküszöveget, majd megalakult a parlament. Előzőleg Sólyom László beszédet mondott, felkérte a Fidesz elnökét a kormányalakításra. A Jobbik esküt tett a Szent Koronánál. Az MSZP szerint viszont a Korona a vészkorszakot idézi fel. A Mandiner közvetítése az alakuló ülésről. Maradjanak velünk!

2010. május 14. 09:47

 

Összesen 176 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Basiliscus
2010. május 15. 06:02
Elnök Úr! A kampánybeszédét nem itt kellett volna elmondania! Ön méltatlan az államelnöki székbe!
Paradoxon88
2010. május 14. 23:45
Szép gesztus volt a végén a Székelyhimnusz. Köszönet érte mindenkinek, aki énekelte. (Az pedig irtózatos bunkóság és tiszteletlenség, hogy valaki egy himnusz (egy imádság (!)) alatt pakol/sétál/beszél. Márpedig az MSZP-sek ezt tették (tisztelet a kivételnek). Már az iszonyat sértő, ha egy idegen állam himnusza alatt így viselkedik valaki. De ez... milyen lehet a lelkiismerete egy olyan embernek, aki a saját népe egyik részének himnusza alatt teszi ezt... Inkább bele sem gondolok, hanem ismét köszönöm annak, aki énekelte.) OFF Már egy másik posztban is leírtam ezt, de igazából ide sokkal inkább illik. Elnézést, hogy másodszor írom. ON
Laibach
2010. május 14. 22:17
http://villaminterju.blog.hu/2010/05/14/villaminterju_sneider_roy_tamas_orszaggyulesi_kepviselovel
tevevanegypupu
2010. május 14. 19:22
Na persze Pali raszolt Mesterhazyra - gondolja mindenki, hogy mostan itt rend lesz - de megszavaztatta a targyalast, szoval a melleny ki lesz targyalva. Szoval mint az egyszeri lany: adott is meg nem is. Ravasz, mert most mindenki azt hiszi, hogy Schmitt jol megadta Mesterhazynak. Az nem jut el a tudatig, hogy Mesterhazy kerese teljesult.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!