Kósa: Hétfőtől Új irány 2010

2010. május 16. 13:04

Törvénytervezet-csomagot nyújt be hétfőn a Fidesz, amely tartalmazza a korábban ígért indítványokat. Többek közt szerepel benne a három csapásról, a kettős állampolgárságról és a kisebb Fővárosi Közgyűlésről szóló tervezet is.

2010. május 16. 13:04
Még a kormány megalakulása előtt, hétfőn nyújtja be Új irány 2010 című törvénytervezet-csomagját a Fidesz. Kósa Lajos, a párt ügyvezető alelnöke közölte, a csomag tartalmazza a kisebb létszámú önkormányzati képviselő-testületekről szóló indítványukat, amely 35 főben maximálná a Fővárosi Közgyűlés létszámát. Ezzel együtt létrehoznának egy országgyűlési albizottságot, amely a választási törvény módosítását dolgozná ki. 
 

Benyújtják a „három csapás” törvényjavaslatot, és szigorítanák a közfeladatot ellátó személyekkel szemben elkövetett erőszakos cselekmények büntetését. A jogosítványt nyolc általános iskolai osztály elvégzéséhez kötnék, beterjesztenék a kettős állampolgárságról szóló indítvány, valamint iskoláztatáshoz kötnék a családi pótlékot. Az indítványok közt szerepel a 2006. augusztus 20-i tűzijáték-tragédia és a 2006. október 23-i oszlatások áldozatainak kártalanítása is. 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
picur3ka
2010. május 16. 15:13
'A jogosítványt nyolc általános iskolai osztály elvégzéséhez kötnék' Nagyon tudnak a fijjug!! Ez ugyanis a kerdezett cigany fiatalok toplistasa: a jogositvany. Csak igy tovabb, gyerunk.
Kozma
2010. május 16. 15:03
A három csapás az Megyó, Gyurcsányi és Bajnai. Az amerikai törvény normális fordítása pedig "három húzás" - csak sajnos valamelyik nagyonművelt csak az első szótária alakig jutott el a strike szócikknél, és tojt a jelentésre... Egyébként vote, ez a jó irány. Kormányozni tessék, ne mellénytől rettegni, meg saját fizut emelni!
miloka
2010. május 16. 14:36
Csak tudnám, hogy Botoxosék miért tiltakoznak pl. a családi pótlék iskolába járáshoz kapcsolása miatt? Vagy éppen a kettős állampolgárság miatt?
miloka
2010. május 16. 14:20
Rajta!!! kezdetnek nagyon jó!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!