Bojkottálják a fideszesek Wieszt munkáját

2010. május 26. 09:04

A korrupciós ügybe került Wieszt János nem kérte testületi tagságainak felfüggesztését addig, míg személye tisztázódik, holott korábban erre kérte Molnár Gyula és Steiner Pál is. A Fidesz ezért nem vesz részt azon testületek munkájában, amelyeknek Wieszt a tagja.

2010. május 26. 09:04
Csomós Miklós fideszes politikus közölte a Magyar Nemzettel, nem vesznek részt azon fővárosi testületek munkájában, amelyeknek Wieszt János is a tagja. Csomós szerint elvárható lenne, hogy Wieszt az ügyében indult rendőrségi vizsgálatok idejére felfüggeszti tagságát például a fővárosi gazdasági bizottságban. Korábban Molnár Gyula újbudai polgármester, és Steiner Pál, az MSZP fővárosi frakcióvezetője is erre kérte Wiesztet, amíg nem tisztázódik az ügye.
 
Wieszt hétvégi közleményében aljas, manipulatív támadásként értékelte az ügyet.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drienovác
2010. május 26. 09:26
ha tud valaki olyanról, hogy egy mszp-s gyanusított önként lemondott volna bármilyen járandóságáról, jelentkezzen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!