A szocialista celebek nem lesznek ott a kampányzárón

2010. április 02. 10:29

A Táncsics Alapítvány új könyvét mutatja be a volt miniszterelnök a miskolci pártrendezvény időpontjában. Kiss Péter, Kovács László és Lendvai Ildikó sem lesz ott a kampányzárón, máshol fognak kampányolni.

2010. április 02. 10:29
Bajnai Gordon kampányzárón történő szereplése ezúttal fel sem merült az MSZP kampánystábjának fejében, tudta meg a Népszabadság. Az országosan ismert vezető politikusok is más helyszíneken lesznek, Lendvai Ildikó pártelnök például információink szerint Kaposváron, Kovács László Gyöngyösön és Füzesabonyban, Kiss Péter a fővárosban fog kampányolni.

Érdekes egybeesés ugyanakkor a lap szerint, hogy a kampányzáró napján nem csak a miskolci esemény fogja uralni a szocialistákról szóló híreket, mivel éppen aznap tartja könyvbemutatóját Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök is. Gyurcsány, mint a Táncsics Alapítvány elnöke, mutatja be a pártalapítvány legújabb kötetét, amely a Gyarapodó Magyarország 2002-2010 címet viseli. A kötet címe volt Gyurcsány évértékelőjének főüzenete is.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MrJojo
2010. április 03. 05:15
Ország szemete ebben a felsorolásban szerintem már varják a szalmazsákokat amiken a vagonokban fognak alukálni...hogyan sülyethet ember méltóság ilyen mélyre hánynom kell ezektől az ember irtó mocskoktól...hallod botox ribanc megtalálunk...
states
2010. április 02. 15:02
Akkor ez egy virtuális kampányzáró, virtuális szocialistákkal, egyedül Miskolc nem virtuális...
szotyirapenzt
2010. április 02. 14:58
Érdekes a búcsúbuli helyszínválasztása, tudtommal az ottani szocialisták még kampányuk megjelenésében is eltértek az országostól.
zoli_29
2010. április 02. 14:24
'98-ban még voltak celebjeik az MSZP-nek. Pl. Pörzse Sándor. http://kepviselofunky.blog.hu/2010/04/02/porzse_sandor_nepirtoknak_kampanyolt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!