Kommenteket perel Meggyes

2010. április 20. 09:31

Keresetet nyújtott be az esztergomi polgármester a Szeretgom hírportálon őt kritizáló kommentelők ellen.

2010. április 20. 09:31

A Szeretgom nevű portált üzemeltető cég ellen keresetet nyújtott Meggyes Tamás egyes felhasználói kommentek miatt, amelyekben - többek között - azt állították, hogy a polgármesternek „nincs becsülete, illetve hogy „alkalmatlan, alulképzett, megalomán, hatalomfüggő, sunyi, agresszív pöcs.

Meggyes Tamás a Komárom-Esztergom megyei bírósághoz nyújtotta be keresetét a Szeretgom cége és a kommentelők ellen.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kündü
2010. április 20. 14:31
:))) Aki személyiségében hajlamos a deformációra, ne legyen 2 ciklusnál tovább hatalmon... Megjegyzem, amikor KREÁLT tényállással a MACS Kft.(!!; Magyar Antidopping Csoport) a műkédése legelején PR-okból el akarta tiltatni Kovács Ági olimpiai és világbajnok úszót, durván gyalázkodó kommentek mentek a MACS-ra. S a MACS disznószerű, zsidó ügyvezető-nője a KOMMENTELŐKET az IP-számuk alapján kikérve azonosíttatta a telefonszolgáltatóval ÉS PERELT! Kommenteket, user-eket! S VESZTETT...:))))
szotyirapenzt
2010. április 20. 11:27
Bocs az elsőért.
szotyirapenzt
2010. április 20. 11:19
Nekem beugrott egy Kevin Smith film, amiben Jay és Silent Bob (miután megkérdezték, hogy "De mi a faszom az az internet") körbeutazták az USA-t, hogy felkeressék az őket fikázó kommentelőket, és persze hülyére is verjék azokat. Bakker és ez csak egy min. 15 éves film.:)) Ez meg itt 2010. M.o. :) Tényleg pöcs.
nénike
2010. április 20. 11:02
Meggyes Tamás egyvalamiben vitathatatlanul rekorder. A most záruló négyéves ciklusban az ő neve szerepelt legtöbbet a Parlament mentelmi bizottsága előtt. Három magánvádas ügy mellé egy gyorshajtás is oda kéretőzött, így érthető, hogy a polgármester ostobaságnak nevezte a mentelmi jog eltörlésének jobbikos óhaját (mi több, azt "bizonyos nagyságrendig" a polgármesterekre is kiterjesztené). Az már kevésbé, hogy akkor ő (az általa képviselt önkormányzat) miért próbálkozott Szabó Zoltán szocialista képviselő feljelentésével. Az adok-kapok miatt kissé viharvert polgármester jogérzékének beszűkülése lehet az egyedüli magyarázata annak, hogy miért felejtkezhet el egy naponta hivatkozott alkotmányos alapjogról, a gondolat és szólásszabadságról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!