Palcsó Tamás énekel a Fidesz megemlékezésén

2010. március 11. 07:42

A Megasztárból híressé vált énekesre esett a párt választása, Palcsó Varga Miklóssal fogja elénekelni a Nemzeti dalt. Az MSZP egyelőre nem talált előadót, aki fellépne rendezvényükön.

2010. március 11. 07:42
A Fidesz-KDNP március 15-i megemlékezését és egyben kampánynyitóját is a vár aljában, a Dózsa György-szobornál tartja, az Attila úton. A helyszínt azután változtatták meg, miután kiderült, az MSZP a Pilvax közbe, a Jobbik pedig a Deák térre szervez programot. A párt rendezvényén Palcsó Tamás és Varga Miklós fogja elénekelni a Nemzeti dalt. Az Index szerint nem volt nehéz dolguk az énekesek kiválasztásában, az előadóművészek ugyanis sorra jelentkeztek be, hogy szívesen fellépnének a műsorukban, a választás végül a Megasztárból ismert Palcsóra esett. A rendezvényen természetesen beszédet mond a Fidesz-KDNP miniszterelnök-jelöltje, Orbán Viktor.

Az MSZP nem ennyire szerencsés, az Index úgy tudja, nem találták még meg a megfelelő előadót, aki vállalná a fellépést rendezvényükön. Mesterházy Attila viszont biztosan beszédet mond a szocialisták nagygyűlésén.

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pisti, az aragorn
2010. március 11. 14:01
Semmi gond, Varga Miklós már gyakorlott Nemzeti Dal-előadó, majd kisegíti a kis Tomit, ha elfelejti a szöveget.
StavrosMenace
2010. március 11. 13:25
van jobb is, mint speak vs varga miki, ez egy szép nap lesz! nincs program, nincs iksz http://www.youtube.com/watch?v=nTkRoHyyIkk
tevevanegypupu
2010. március 11. 12:42
Teny, hogy Demjen mar nem az igazi..de meg mindig jatszva leenekel kozepes kis hangocskakat.
Ózanagyvarázsló
2010. március 11. 11:35
Akkor énekelhetne egy gyűlésen például a Blikk olvasóinak... Fránya dolog ez a demokrácia egy szavazatot ér a politilógia Phd és a Blikk-olvasó is... Hajrá Blikk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!