Orbán minden lépését figyelték

2010. március 03. 13:00

Kapolyi László még 2002-ben bérelt fel magánnyomozókat több közéleti személyiség, köztünk az ex-miniszterelnök elleni adatgyűjtésre. A magánnyomozó kitálalt.

2010. március 03. 13:00
A szocialista Kapolyi László még 2002-ben, közvetlenül a kormányváltás után bízta meg Stotz Gyula magánnyomozó-cégét, hogy feltárják több ügy hátterét. A cégnek terhelő bizonyítékokat kellett gyűjtenie többek között Orbán Viktor ex-miniszterelnökről, és Simicska Lajosról, az APEH volt elnökéről is. Az adatgyűjtés miatti botrány csak 2008-ban pattant ki, amikor a Magyar Nemzet nyilvánosságra hozott egy hangfelvételt a lehallgatásokkal kapcsolatban.

A politikus az FN.hu-nak adott interjújában elmondja: dossziékat kapott az ellenzékhez köthető cégek és magánszemélyek valós, vagy feltételezett kapcsolatairól, összefonódásairól, az ő feladata ezek alátámasztása, vagy elvetése volt. Stotz négy-öt komolyabb ügyről beszélt, többek közt kitért a volt miniszterelnök francia becsületrend körüli 2000-es ügyére, szerinte „Orbán Viktor francia viszonylatú kikezdése alaptalan volt.” Stotz Gyula elmondása szerint három hónap után világossá vált, a dossziék tartalma inkább feltételezés, mint tényanyag.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2010. március 03. 15:17
Figyeltetett Kapolyi, Keller, az NBH, a NNYI, meg a jó ég tudja ki!! S mégsem találtak olyan adatokat a fijjjúk, amivel elkaszálhatták volna az ősi ellenségüket?? Érdekes ez most nem így fog működni! Mert semmilyen magánnyomozó nem kell, hiszen képtelenek voltak a nyomokat eltüntetni!!!
csőretölcs
2010. március 03. 14:20
Stotz Gyula könyvvizsgáló egy NBH-fedést szolgáló ügyvédi iroda tagja, ill. annak szerződéses, de egy telephelyen működő megbízottja. Az ügyvédi iroda a Bp. XIII. ker. Szent István krt. 4.II. emeletén található. Minden tagja NBH-s, vezetője 1990-ig a BM. III. fcsf. tartótisztje volt. Ennek az irodának - gyakran Stotz révén - rendkívül mocskos posztókommunista érdekérvényesítő feladatai vannak, pl. a fenti megfigyelési ügyön túl a Hospinvest-ügyben, ami mintaként szolgált volna az egészségügy MOCSKOS párt-nomenklaturisták kezébe juttatásához! Az NBH ma is a szoci és zsidó körök érdekeit privilegizálja. Hogy HONNAN TUDOM?? Egy névazonosság miatt KÉNYTELEN VAGYOK szemmel tartani a nevezett "ügyvédi" irodát... Hitelesítésül az IRL nevem: Dr. Gyarmati Pál jogász, közgazdász, t. fhdgy., korábban ügyész, ügyvéd.
bmucsai
2010. március 03. 13:59
A rendszerváltás kudarcának oka, hogy a demokratikusan gondolkodó emberek se képességekkel (szakemberekkel), se pénzzel, se hálózatokkal nem rendelkeztek. Ma is ez legnagyobb gyengéje a FIDESZ-nek. El nem tudom képzelni, hogy az állam apparátusba, az állam különféle intézményeibe beépült hálózatok felszámolását hogyan tudják megoldani. Ezek a hálózatok a korrupció fő mozgatói. Elintéznek engedélyeket, létrehoznak vagy módosítanak törvényeket, a közjó ellenében működtetik a demokratikus intézményeket. Adatok gyűjtése manipulációs célokkal bevett szokás volt a kommunistáknál is régóta. Senki nincs biztonságban a hálózatoktól.
sky.net
2010. március 03. 13:49
a simlicskére figyelni kell , még bemegy az apeh -hoz adatot törölni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!