MSZP: nem kell gázáremelés

2010. március 08. 16:54

Napi Nyakó: Orbán határolódjon el a Jobbik bűnöző hátterű figuráitól! Szanyi Tibor: egy garassal se legyen több a gáz ára, mint amennyi indokolt.

2010. március 08. 16:54
Szanyi Tibor, az MSZP szakpolitikusa hangsúlyozta: az MSZP nem akar szembemenni a piaccal, de egy garassal se legyen több a gáz ára, mint amennyi indokolt. Arra a kérdésre, miként értékelik, hogy a miniszterelnök az MSZP kérése ellenére nem menesztette a Magyar Energia Hivatal elnökét, úgy válaszolt: nem zárja ki, hogy Matos Zoltán változtat eddigi magatartásán és kormányfőnek is van még ideje március 15-ig mérlegelni a döntését.

Nyakó István más témáról szólva kiemelte, felszólítják Orbán Viktort, hogy fejezze be a mellébeszélést a Jobbikkal kapcsolatban, és határolódjon el az alvilági figuráktól. Ezt azzal indokolta, hogy az egyik napilap mai híre szerint a Jobbik egy felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt bűnözőt küldene a parlamentbe. Nyakó hangsúlyozta: Magyarország képviselete és a bűnözők pártfogása nem fér össze egymással, ezért furcsállják, hogy a Fidesznek egyetlen szava sincs az ügyről. Ezért szólítják fel a Fidesz elnökét az elhatárolódásra.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2010. március 09. 04:17
Érdekes nyilatkozatmix.. ha jól értem: A gáz ára egy cseppel sem lehet több mint amennyi majd lesz viszont Orbán mondjon le..!
miloka
2010. március 08. 20:56
Azt tudtam, hogy Nyakó nem egy lúmen, de hogy ennyire lökött legyen az már viccnek is rossz. Orbán mióta tagja a Jobbiknak? Azonban Nyakó meg elhatárolódhatna a szocik bűnözői gárdájától!!
denever
2010. március 08. 20:31
hát ez a legjobb! Szanyi Tibor, a *szakpolitikus*. ugyan milyen szakhoz érthet a Tibor?
Xor
2010. március 08. 18:39
Az MSZP egy rakás bűnözőt küldene (megint) a parlamentbe, akik már rég börtönben lennének, ha nem lenne mentelmi joguk! Nyakó elvtárs azonnal határolódjon el! Ez viszont nagy igazság: "Magyarország képviselete és a bűnözők pártfogása nem fér össze egymással" Az MSZP csak a bűnözők pártfogásával tudott foglalkozni, Magyarország képviseletére nem jutott ideje.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!