Európai vaj, amely sokszorosan lekörözi az amerikait – nem véletlenül egyre nagyobb kedvenc
Érdekes megállapítást tettek a szakemberek a két vaj összehasonlítását követően. Nem véletlen az európai vaj fokozódó népszerűsége.
A Ráday utca elején található Costes étterem is kapott Michelin-csillagot a Main Cities of Europe legújabb kiadványában.
Budapesti étterem is csillagos minősítést kapott a Main Cities of Europe legújabb kiadványában. Amikor a másik igen neves kalauz, a GaultMillau elkészítette értékelt éttermeinek listáját, a szakmabelik csalódását az váltotta ki, hogy a Costes nem került bele, hazai elismertsége ellenére sem. Annak ellenére sem, hogy ott a Michelin-csillagos éttermekben nevet szerzett portugál szakács, Miguel Rocha Vieira dolgozott 2008 óta, igaz a konyhafőnök év elején máshová igazolt. Gerendai Károly tulajdonos azonban egy argentin szakembert szerződtetett az étterembe.