Mégis indulhat Király Zoltán

2010. március 28. 16:35

Kerék-Bárczy Szabolcs szerint a választási bizottságokban „egyfajta perverz összjáték” kezdődött az MDF kiszorítására. A szóvivő bejelentette, hogy a Fővárosi Bíróság vasárnapi döntése értelmében indulhat az országgyűlési választáson Király Zoltán képviselőjelöltj.

2010. március 28. 16:35
„A választási bizottságokban egyfajta perverz összjáték kezdődött az MDF kiszorítására - nyilatkozta Kerék-Bárczy Szabolcs budapesti sajtótájékoztatóján. „Az MDF képviselőjelöltjeit egyenként kísérlik meg levadászni, becsületes embereket akarnak büntető ügyekbe keverni” - tette hozzá a párt szóvivője.

Kerék-Bárczy továbbá bejelentette, hogy a Fővárosi Bíróság vasárnapi döntése értelmében Király Zoltán indulhat egyéni képviselőjelöltként Budapesten az országgyűlési választásokon. A helyi választási bizottság március 20-án elutasította jelöltségét, a FVB azonban nem hagyta jóvá ezt a döntést és nyilvántartásba vették. Ezt a határozatot aztán bírósági felülvizsgálati kérelemben szintén megtámadták, de vasárnap a bíróság Király Zoltán javára döntött.

A szóvivő elmondta: Királyt a Fidesz III. kerületi elnöke jelentette fel a rendőrségen, mivel „a fideszes politikus előbb jelentette be a nyomozás tényét, minthogy erről bárki tudomást szerzett volna”. Kerék-Bárczy kiemelte: az MDF megteszi a szükséges jogi lépéseket ebben az ügyben is. A szóvivő ezután felemelt három színes filctoll készletet, melyet a Jobbiknak, a Fidesznek és az MSZP-nek ajánlott, majd elmondta: „Szokjanak végre hozzá, hogy a világ nem egyszínű, nem csak a Fideszből, nem csak a Jobbikból és nem csak az MSZP-ből áll”.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonvitéz
2010. március 28. 21:48
Ajjjaj, ezek után most már semmi sem állíthatja meg az mdf-et hogy elérje a 15-20%-ot. Minimum. Jajjajjajjjajj!A fidesznek még az egyszerű többsége se lesz meg!Oh, balsors, hogy ily végzetet szabadítasz kis hazánkra!Jön Bokros és csapata!ki sem merem mondani, de szerintem Király indulása annyira megdobja a kampányukat hogy akár nyerhetnek is!Hiszen KIRÁLY!sok egyszerű ember már csak tekintélytiszteletből is rájuk fog szavazni, a fiatalok meg ugye sokat mondják egymás között:Te ez KIRÁLY volt!Jajjjaj, mi lesz velünk, meneküljünk....!
StG
2010. március 28. 21:21
Különösen fontos lépés volna a demokrácia felé vezető úton a kc-k kiváltása valami egyértelműbben értelmezhetőbb módszerrel. Adott esetben egészen pofátlanul lehet csalni a jelölt javára, ill. az ellenfél jelöltjét jó eséllyel ki lehet ütni velük. Az igazságot meg nem is tudom mekkora nyomozás elindításával lehetne bizonyítani - ha jól olvastam itt se ez történt, hanem a FB kimondta, hogy nem bizonyítható direkte a csalás, tehát nem volt csalás.
Szenzor
2010. március 28. 20:22
Szigeti volt Kálmán Olgánál, és úgy adta elő a különböző színű tollak esetét, mintha az sporadikus lett volna, és azon túl teljesen természetes. Ráadásul meg sem említették, h nemcsak a toll volt más, de az íráskép is. Kálmán O. meg arra ment rá, h itt a rivális pártok összeesküvéséről volt pusztán szó
tevevanegypupu
2010. március 28. 20:21
Be fognak jutni a parlamentbe, szoval felesleges cicozni a cedulakkal, torodjon bele mindenki es kesz. Sikerult budapesti listat allitani azzal nyert ugyuk van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!