Kólasavval ölik a zigótát

2010. március 06. 12:42

MC Fankadeli zsidókról, cigányokról, nácikról és Szaniszló Ferencről szövegel. Az Index riportja a veresegyházi Jobbik-szeánszról.

2010. március 06. 12:42
A hiphopos srácból nemzeti rapperré, majd jobbikos kampányarccá váló Kőházy Ferenc aka Fankadeli a Jobbik veresegyházi gyűlésén tartott nagyívű beszédet a közélet jelen állásáról. Fankadelinek fáj, hogy a nemzeti érzelmű embereket általában nem a magyarság szellemi gyökereinek vagy történelmének ismerete, hanem a közös zsidózás és cigányozás köti össze. Szerinte nem elég csak anyagi szempontból kipucolni az országot, szellemi építkezésre van szükség.

Felejtsük el azt, hogy Libajnaizunk meg Szarházizunk! Mit szólna ehhez Árpád? Koppány nem adná a nevét ahhoz, hogy zsidózzunk meg büdös cigányozzunk - mondta Kőházy, aki nem tud fasiszta lenni, mert ha egy datolyára ránéz, eszébe jut, hogy az isten a világ minden táján gyönyörű dolgokat alkotott.

A nemzeti rapper meg van győződve arról, hogy a magyarokat már zigótaállapotban pusztítják az ellenségeik, kólát itatnak velük, és a kóla miatt a nők szervezete annyira elsavasodik, hogy a saját szervezetük bontja le a zigótájukat. Úgy véli, a mindenkori Kárpát-medence azé, aki teleszüli. Fankadeli szerint a magyarokat úgy próbálják demilitarizálni, hogy buzivá teszik őket, hogy még egy Kalasnyikovot se tudjanak összerakni.

Kőházy beszéde végén a közönséghez szólt: ne elégedjenek meg azzal, hogy a Jobbikra szavaznak, hiszen akkor sem lesz kolbászból a kerítés. Saját maguk próbáljanak meg kiállni az igazukért, és terjeszteni az igét.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
negeev
2010. március 07. 10:12
Oh jaj! A Jobbik most már a várandós nők zigótájával is akar foglalkozni? Na ne már! Ak meg buzi, az meg kicsit sem biztos, hogy nem ért a fegyverekhez. Khm.
Machiavelli
2010. március 06. 17:17
Sőt a vízbül vesziki a zogszigént!
csi
2010. március 06. 17:15
Mondjuk szórakoztatóbb mint a Szíjjártó allstars.
shighhopes
2010. március 06. 14:58
Fizikusok figyelmébe ajánlanám a srácot; amilyen sötét, ő lehet az ideális feketetest.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!