Kizárás Kárpátiáért?

2010. március 10. 16:07

Oláh Lajos, az MSZP Hajdú-Bihar megyei elnöke szerint Mikepércs fideszes polgármesterének le kellene mondania tisztségéről és a Fidesznek ki kellene zárnia őt a pártból.

2010. március 10. 16:07
A szocialista politikus ezt azzal indokolta, hogy Tímár Zoltán „rasszista, hungarista és irredenta” dalokat kínál ingyenes letöltésre a település honlapján. Példaként említette az Egészséges Fejbőr, a Romantikus Erőszak, a Magozott Cseresznye és Kárpátia zenekar dalait. Oláh szerint ez egy demokráciában elfogadhatatlan.

Felhívta a figyelmet arra is, hogy Tímár egyben a megyei közgyűlés Fidesz-frakciójának a vezetője is, majd azt kérdezte, vajon a Fidesznek elfogadható-e, amiről a dalokban énekelnek és ezek a szövegek vállalhatók-e Orbán Viktor számára.

Oláh Lajos bejelentette azt is, hogy Alkotmánybírósághoz fordul Mikepércs azon rendelete miatt, amely politikai rendezvény megtartását 250 ezer forint/fő összegért engedélyezi. Emlékezetes: Oláh nőnap alkalmából osztogatott szegfűt a település főterén, mely egy helyi rendelet értelmében másfél millió forintjába került.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
StG
2010. március 10. 18:59
Írtam már az eredeti hírnél is, hogy érdekes ök. rendelet ez, tényleg érdekelne, hogy anno miért így szövegezték meg. Minden más tevékenység területfoglalási díja 1-5 ezer Ft közé esik, csak a politikai rendezvényé 250 ezer Ft/m2. (gondolom, egymást érték a nagygyűlések a faluban) Amúgy a polgármester is egy ilyen helyi atyaúristen lehet ezek alapján, még a zenei ízlést is formálja - egyben viszont a szerzői jogot is megsérti.
szpal
2010. március 10. 18:24
Kárpí! http://www.youtube.com/watch?v=TA0eNCw3omU&feature=related
szpal
2010. március 10. 18:19
aki liberális, azt nem zavarja, hogy nem Joy Divisiont hallgatnak a mai tizenévesek.
szpal
2010. március 10. 18:15
Ne hallgass a buzerántra! (Kálmánra) a Kárpátia igenis jó. http://www.youtube.com/watch?v=sfYmlS3FSSM
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!