ECR: Bokros kell Magyarországnak

2010. március 04. 15:08

Az Európai Konzervatívok és Reformerek (ECR) EP-frakció elnöke szerint Bokrosnak kiforrott nézetei vannak arról, hogyan lehet leküzdeni a válságot.

2010. március 04. 15:08
A lengyel Michal Kaminski ezt csütörtökön mondta Budapesten, az ECR kétnapos ülése után tartott sajtótájékoztatón. „Nagy öröm egy ilyen nagy tudású emberrel együtt dolgozni”. - tette hozzá. Martin Callanan, a frakció egyik brit politikusa azt mondta: meg van lepve, és sajnálja, hogy valószínűleg nem lesz idén miniszterelnök-jelölti vita a kampány során.

Geoffrey von Orden, egy másik brit képviselő arról beszélt, hogy Magyarországon az egyik legfontosabb kérdés a gazdaság helyzete és "Bokros Lajos óriási tudással rendelkezik" e téren. Peter van Dalen holland frakciótag is elmondta: támogatja Bokros Lajost, „hogy megreformálja Magyarországot”.

Az európai parlamenti frakció a tavalyi EP-választások után alakult 54 taggal, a képviselőcsoportban legnagyobb számban  a brit Konzervatív Párt, a lengyel Jog és Igazságosság (PiS) párt és a cseh Polgári Demokrata Párt (ODS) delegáltjai találhatóak meg.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Silcon
2010. március 04. 17:26
Mi mindig is nagylelkű nép voltunk, most is hajlandóak vagyunk lemondani mindenki Lajosáról a görögök javára. Per pillanat most nekik nagyobb szükségük van rá!
kinai
2010. március 04. 16:47
Ha az ECR-nek ennyire tetszik Bokros, felőlünk nyugodtan vihetik. És bónuszként odaadjuk még Dávid Ibolyát, Herényit, Debreczenit, Kapolyit és Schmuck Andort.
röviden
2010. március 04. 15:54
Tőlem viheti akármelyikük,ha így odavannak érte.
sky.net
2010. március 04. 15:44
nem vagyunk egyformák , nekünk számosan pl arról vannak kiforrott elképzeléseink, hogy alaposan be kéne beverni az anyaföldbe ezt a nagytudású bokrost karónak, ibi dédit meg ráültetni madárijesztőnek a reformjait tartalmazó aktatáskával a kezében ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!