Zsidók irányítják a Jobbikot

2010. február 04. 11:30

Szöőr Anna, aki korábban szalonképességre oktatta a párt tagjait, a Magyar Narancsnak nyilatkozott.

2010. február 04. 11:30
Szöőr Anna jogász korábban mérsékletre intette a Jobbikot, de a párttól való eltávolodása után most lezsidóbérencezte őket. A széljobbot jobbról előző Szöőr Torgyán mellett indul el a választásokon.

„Nem akar nyerni a Jobbik, mert a megbízói nem engedik. A nemzetközi zsidóság csak úgy tud fennmaradni, ha egy ellenségképet kreál. A Jobbikot erre használják. Másként nehezen magyarázható, hogy élsportolók, művészek, közismert értelmiségiek indítása helyett olyan listát állít össze, amilyet” - mondta a Narancsnak Szöőr Anna jogász, aki az EP-választások előtt lépett be a pártba, majd miután nem lett képviselőjelölt, otthagyta őket. A választásokon végül Mátészalkán, a Torgyán-Kisgazda Koalíció színeiben indul.

Szöőr a lapnak elmondta, kommunikációs tréningeket tartott, ahol arra tanította a tagokat és szimpatizánsokat: más a radikalizmus és más a bunkóság. „Nem azt mondjuk, hogy zsidó, hanem a multinacionális nagytőkéről beszélünk. Nem rohadt cigányozunk, hanem a cigányok munkába állítását hangsúlyozzuk” - Szöőr szerint a jobbikosok itták a szavait, csak azt nem érti, a párt vezetőinek miért nem tarthatott tréninget.

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chabbix
2011. március 17. 23:36
Ezzel a címmel, Ti olyan, meg nem nevezhetetlenül aljas-alja népe vagytok, hogy - örüljetek is egy kicsit, mert a legfelsőfoknak csak hosszabban lehet kifejteni az értelmét, ezért magyarosan egyszerűsítek -, ihaj,csuhaj! Barom barmok, bitnyi bandája bandázik a balga, banga, birka, babtengernyi bal@fast között!
honphibu
2010. február 05. 08:46
Nem látom, hogy az Indexről, hogy lehetne a teljes cikket elolvasni.
medve
2010. február 05. 08:34
Elég lett volna az Indexről ráklikkelned, és akkor nem kellett volna megvenned:-)
honphibu
2010. február 05. 08:18
Nu, megvettem ezt a Narancsot, elolvastam a cikket és több kérdés is felmerült bennem. Egyrészt, ez a szőrös a legkissebb baj ebben, a cikk többi része az igazán gáz, szőrös csak egy szélsőséges eset, a szomorú az, hogy sok-sok jóravaló Jobbikos, akik hisznek abban, hogy ők jobbá tennék ezt az országot (mert sokan vannak ilyenek, magam részéről sokukat becsülni is tudom ezért), kaptak olyan pofont a Jobbik vezetésétől, hogy most azt sem tudják mi van. Másrészt, a legfőbb tanulsága az irománynak az, hogy a Jobbikban sem mennek a dolgok másképp, mint a többi pártban, mivel bármennyire is humorkodunk itt ezen, a Fideszben, s szociknál is ez megy, a központ kiadja az ukázt, a helybeliek meg tátott szájjal nézik, hogy miért egy rózsadombi képviseli borsod legsötétebb bugyrát. Harmadrészt, valamit nem értek. Ha a Fideszről írtak volna, senki sem repül rá itt, hogy szétröhögje magát ezen, hanem kapásból azt reagálja rá, hogy "uggyanmár, ki hisz a libsi Narancsnak?". Érdekes látni, hogy azért, hogy a Jobbikon röhögjünk, erről hajlamosak vagytok elfeledkezni. Lényeg a lényeg, érdemes elolvasni, roppant tanulságos cikk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!