Titkos BKV-felvételek?

2010. február 19. 08:28

Fuzik Zsolt, a vállalat volt informatikai igazgatója saját biztonsága érdekében készített hang- és képfelvételeket, melyeken politikusok utasításait rögzíthette. Az MSZP elterelné a választók figyelmét a BKV-botrányokról.

2010. február 19. 08:28
Fuzik a Magyar Nemzet értesülései szerint felvételeket készített minden olyan ügyről, amelyben a Hagyó Miklós által felügyelt BKV-t érintő politikai nyomásgyakorlás eszközére bukkant. 
 
Állítólag azért volt erre szüksége a már előzetes letartóztatásban levő Fuziknak, hogy vádalkut kínálhasson a rendőröknek. A vádalkura azonban nem került sor, miután február 3-án a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság Szegeden elfogta a december óta szökésben lévő volt informatikai igazgatót.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smalladam
2010. február 19. 12:26
"a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság Szegeden elfogta a december óta szökésben lévő volt informatikai igazgatót" szerintem ez a legizgalmasabb rész a cikkben.
Lion
2010. február 19. 10:48
Gyurcsányra terhelőt kérnék, az lenne az igazi.
miloka
2010. február 19. 09:32
Na ezek alapján nem egy bili fog borulni, de legalább egy dézsa. Azt a sok fekáliát kire tudják majd kenni?? Izgatottan várom ezeknek a felvételeknek a tartalmát. Ezek szerint ez a Fuzik nem is volt annyira lüke. Gondoskodott a saját "védőügyvédjéről"! :D:D:D
medve
2010. február 19. 09:21
Én meghallgatnám a felvételeket!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!