Pendrivera mentette a bizonyítékokat

2010. február 23. 09:27

Fuzik Zsolt, a BKV volt informatikai igazgatója hang- és képanyagokat mentett le, melyek elsősorban Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyetteshez kapcsolódnak.

2010. február 23. 09:27
Egy pendrive-on tárolta a politikai kéréseket bizonyító kép- és hanganyagokat Fuzik Zsolt, a BKV volt informatikai vezetője. Ezek elsősorban Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyetteshez kapcsolódnak. Az adathordozón belső feljegyzések, BKV-s szerződések, telefonbeszélgetések és képanyagok vannak.

A Magyar Nemzet forrása szerint ezekre a bizonyítékokra azért volt szüksége, hogy adott esetben vádalkut kínálhasson a rendőröknek. Erre már nem volt lehetősége, mert a férfit február elején elfogták. A volt igazgató most időpontot kért az illetékes ügyésztől, hogy teljes körű vallomást tehessen és átadhassa a bizonyítékokat.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
StG
2010. február 23. 10:26
1 db pendrivre-ra? Én is folyton keresgélem, hogy hova tettem...
lastres
2010. február 23. 10:11
pendrive: tollkormány v. tollmotor az magyarul
tevevanegypupu
2010. február 23. 10:03
Jo lesz ha szolnak Mecs Monikanak is, aki elkepzelheto, hogy majd filmet keszit a tortentekrol, legalabbis azt irja az index.
smalladam
2010. február 23. 09:38
bakker napok óta erről ugatnak, hogy van ilyen, most akkor nem akarják végre meghallgatni??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!