Nyilvánosak a vagyonnyilatkozatok

2010. február 03. 10:52

Vagyonnyilatkozatok a pálinkázó Gyeneseitől a szerény Ágh Péterig, a Hírszerző összeállításában.

2010. február 03. 10:52
A Hírszerző összeállítása szerint Gyenesei István vagyonnyilatkozata alapján egy enni, inni, vadászni szerető, becsületbeli ügyekbe gabalyodó és műkedvelő mikszáthi figura. A volt önkormányzati miniszternek két kaposvári lakása, emellett két művelés alatt nem álló földterülete, Balatonfenyvesen kis nyaralója, Hévízen pedig üdülésre használt lakása van. Gyeneseinek különféle értékpapírokban, devizában és folyószámlán huszonhétmillió forintja van. Gyenesei István védett műalkotás, védett gyűjtemény címszó alatt felsorolta három gyermekét, és négy unokáját. A pálinkáihoz azt nyilazta a lapszélre, hogy öregszenek, ami értéknövelő és fogynak, ami viszont öröm.

Az egyik legszegényebb képviselő a fideszes Ágh Péter, aki sem ingatlannal, sem autóval, sem nagyobb értékű ingósággal nem rendelkezik. Nincsenek gazdasági érdekeltségei, nincs cége, nincs értékpapírja sem. Az MSZP-s Boldvai László pedagógus feleségével egy 1050 négyzetméteres lakóházban él, amely egy 3000 négyzetméteres telken van. A Boldvai-família egy 130 négyzetméteres balatonkenesei villában pihenhet, melyre haszonélvezeti joguk van. A fideszes Mikola Istvánnak Zalacsányban egy 1308 négyzetméteres telke, azon egy 236 négyzetméteres háza van, amelynek egynegyedét még 2005-ben vásárolta, majd egy évvel később szintén egynegyedét ajándékba kapta. Szintén Zalacsányban tavaly egy 5363 négyzetméteres szántót vásárolt.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luccy
2010. február 03. 14:49
Boldvainak papíron csak egy Opel Astrája van - muhahaha. Pár éve meg csak egy Trabantja volt (papíron), akkor amikor ő is, meg a felesége is terepjáróval flangált a városban. LOL
de ki az a Gyurcsányi?
2010. február 03. 13:49
Neokohnék kitüremkedése a magyar médiadimenzióba eddig a szoclibnek nyalt. Ha a jobboldalnak van esze, akkor ezt a mostani dörgölőzésüket a "hasznos hülyék" http://lmgtfy.com/?q=useful+idiot szintjén kezeli, mielőtt Wolfowitz kis barátai a jobboldal fejére nőnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!