MCF: A Fidesz meggyalázta a holokausztot

2010. február 25. 15:33

A Roma Összefogás elnökhelyettese szerint „szégyen és gyalázat”, hogy a Fideszes roma képviselők nem szavaztak igennel a holokauszttagadás büntethetőségére.

2010. február 25. 15:33
Ifj. Bogdán János, az MCF Roma Összefogás nevű párt elnökhelyettese felháborítónak tartja, hogy a cigány képviselők csupán tartózkodtak a szavazás alkalmával.

Bogdán szerint „nem méltó a holokauszt áldozatok emlékéhez ez a fajta magatartás, amit az inkriminált politikai hullámlovasok elkövettek, meggyalázva az ártatlanul kivégzett emberek, idősek, gyerekek, asszonyok tragédiáját” - olvasható közleményében.

„Szégyen és gyalázat, hogy a parlamentben helyet foglaló, állítólag döntési joggal rendelkező képviselő romák így viselkedtek. Ezek után senki ne lepődjön meg azon, hogy a szélsőséges eszmék és ideológiák egyre nagyobb teret kapnak Magyarországon.” - tette hozzá az MCF vezető politikusa.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
phaidros
2010. február 26. 19:25
Maj' felszólalnak a Fidesz romái is oszt jóvan. Lapozzunk.
Earthq
2010. február 25. 18:21
Teljesen jogos a Fidesz döntése. Nem csak a Náci birodalom végzett ki embereket tömegesen, deportált és tett tönkre életeket, hanem a kis nyominger komcsik is, akik persze ezt a részt nem rakták bele a törvénybe, mert ők még lovagoltak kádár jános /csupa kisbetűvel/ ölében, de azok a családok akik a kommunizmusban mentek tönkre /az enyém is/, azok levannak tojva, csak a holodogma a lényeg. Elmennek a picsbe. amúgy meg szólás szabadság van, amíg fletó szabadon blogolhat és mondhat marhaságokat, addig ne korlátozzák mások jogait... Dunába mindet...
StavrosMenace
2010. február 25. 16:57
Erős a gyanúm, hogy az mszmpé direkt dobta be ezt a törvényt, hogy tereljen a keményebb botrányokról. Nagyon egyszerű: tudomásul kell venni és nem kell vele foglalkozni. Gondolom, ha valaki azt mondja, hogy ez nem érdekel, akkor azért nem csukják börtönbe.
gentry
2010. február 25. 16:43
Szégyen és gyalázat, hogy a parlament megszavazta a holkauszt tagadás büntethetőségét. Mondjuk ez a törvény sosem fog hatályba lépni, mert alkotmányellenes, és miután Sólyom átküldi az alkotmánybíráknak, ők megsemmisítik, ezért kár is foglalkozni vele.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!