Kövérezik Budai

2010. február 18. 14:57

Az MSZP szerint elfogadhatatlan Kövér László szavazatvásárlással kapcsolatban elmondott véleménye. Budai Bernadett szerint az nem csak elgondolkodtató, hanem félelemkeltő is.

2010. február 18. 14:57
Budai Bernadett, az MSZP szóvivője sajtótájékoztatóján lejátszott egy állítása szerint vágatlan, Jászszentandráson készült hangfelvétel-részletet, amelyen az ellenzéki politikus arról beszél, hogy bizonyos emberek szavazati jogát az államnak vissza kellene vennie egy konkrét összegért.

Ez szavazatvásárlást és bizonyos emberek választójogának a korlátozását jelenti, amely az MSZP számára elfogadhatatlan - jelentette ki a szóvivő, aki szerint Kövér László elgondolása a rendszerváltás utáni Magyarország öt legdurvább és leginkább antidemokratikus kezdeményezése között van. Budai Bernadett úgy fogalmazott: a hangfelvételen elhangzott mondatok félelemkeltőek és elgondolkodtatóak.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gab
2010. február 18. 21:38
Budai így akarja bevezetni az MSZP egyik kampány-témáját, miszerint a választójogot ki kellene terjeszteni az állatokra is. Az elmúlt 8 év után ugyanis csak így lenne esélyük egy "tisztességes" (bár maga a szó a párttal antagonisztikus ellentétben áll) eredményre.
states
2010. február 18. 19:15
Csodálkoztam volna, ha Kövér kimarad a beszéljünk kampány idején minél nagyobb baromságokat mozgalomból, ami futótűzként terjed úgy egyébként a Fideszben, hiszen neki már óriási rutinja van ebben.
Ombudsmanyus
2010. február 18. 18:48
Szegény Betti. Egy ilyen csaj miért nem bulizik, pasizik, azt idővel jönne a család, 2-3 gyerek, polgári jólét, két szoba, három gyerek, négy kerék, stb. Pont ez a politikai mocsár hiányzik neki?
csak az igazat
2010. február 18. 18:31
Félelemkeltő, pedig nem is volt rajta mellény,és a rucija sem volt fekete! Az Árpás sáv még nyomokban sem volt látható a környéken. Hajrá csak így tovább, tán még a "kisebbség" is bekerül a félelemkeltők táborába" Egyébként a leg-félelemkeltőbb az,hogy ha ezek ismét bekerülnek a parlamentbe!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!