Fidesz, Jobbik, Munkáspárt

2010. február 04. 19:15

Újabb kilenc pártot vett nyilvántartásba az OVB.

2010. február 04. 19:15
A testület csütörtökön jelölőszervezetként nyilvántartásba vette a Zöld Demokraták-Zöld Baloldal-Zöldek Szövetségét, az Igazi Demokraták Klubját, a Szabad Demokraták Szövetsége - a Magyar Liberális Pártot, a Magyar Kommunista Munkáspártot, az SMS Demokrata Pártot, a Jobbik Magyarországért Mozgalom-Pártot, az Összefogás Pártot, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetséget, valamint az MCF Roma Összefogás Pártot. Ezzel 23-ra emelkedett a jelölőszervezetek száma.

Bár kérte nyilvántartásba vételét az Új Roma Kerekasztal Szövetség, a Szolnok Megyei Bíróság közlése szerint a szervezet nem párt, ezért az OVB nem vette nyilvántartásba jelölőszervezetként.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
de ki az a Gyurcsányi?
2010. február 04. 22:49
Mi értelme a zipp.hunak? ha ennyire ráének menjenek inkább havat lapátolni
Szenzor
2010. február 04. 20:27
Kedves Turul! Így is ömlesztitek mostanában a híreket, de ez a hír végképp rávilágít arra, h a kevesebb több lenne. Nem kell minden szart idehozni, aminek semmilyen releváns ereje nincs. Ennél még az is sokkal érdekesebb, amit az imént olvastam: http://www.bellacafe.hu/2010/02/02/meghiztak-a-sztarok-fotokkal/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!