Feljelentették Cser-Palkovicsot

2010. február 27. 16:11

A Fidesz helyettes szóvivője azt állította, MSZP-sek akarják lejáratni őt, ezért Márton Roland és Knizse Gyula szocialista jelöltek becsületsértés és jó hírnév megsértése miatt feljelentést tettek ellene.

2010. február 27. 16:11
Az MSZP székesfehérvári szervezete rágalmazás és becsületsértés miatt feljelentette Cser-Palkovics Andrást. A Fidesz helyettes szóvivője, fehérvári közgyűlés frakcióvezetője azt állítja, MSZP-s jelöltek akarják lejáratni őt, nemrég érkezett régi lakcímére ugyanis egy olyan dokumentum, amely pocskondiázó levélsorozatot tartalmaz. A levél feladója a helyi Teleki Blanka Gimnázium, az iskola igazgatója szerint azonban valakik visszaéltek az intézmény nevével, egyben el is határolódott a levéltől és feljelentést fontolgat. Márton Roland és Knizse Gyula helyi szocialista jelöltek kijelentették, semmi közük a levekhez, Cser-Palkovics ellen pedig becsület- és jó hírnévsértés miatt is feljelentést tettek.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2010. február 27. 16:15
De hát a patkányok azok patkányok! Az igazság ugye fáááááááj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!