Feljelentést tesz a rektor

2010. február 19. 13:18

Az őrizetbe vételekor tapasztalt rendőri viselkedés miatt tesz feljelentést a Zrínyi Egyetem rektora jogi képviselőjén keresztül.

2010. február 19. 13:18
A védence elfogásakor történt atrocitások miatt fordul a Fővárosi Főügyészséghez Zamecsnik Péter, a rektor ügyvédje. Szabó János védője közölte: azért fordul az ügyészséghez, hogy vizsgálják ki az elfogás körülményeit, így azt is, hogy valóban tanúsított-e Szabó János ellenállást az eljárás során. Ez a kérdés azért is merül fel, mert az előzetes letartóztatási indítványban indokként hozták fel, viszont az őrizetbevételi határozat ezt nem tartalmazta.

A jogi képviselő álláspontja szerint a rektor semmiféle ellenállást nem tanúsított, „a rendőrök artikulálatlan üvöltéssel” berontottak a szobába, földre lökték, rátérdeltek a hátára, majd megbilincselték. A rendőrségnek ilyen akciók alkalmával videofelvételt kell készítenie, Zamecsnik Péter ennek a kivizsgálását is kéri. A vizsgálat a rektor ellen folyó eljárást nem befolyásolja - fűzte hozzá az ügyvéd.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trust
2010. február 20. 10:15
2006. október 23-án sok-sok embert vertek össze, olyanokat, akik csak jelen voltak a megemlékezésen. Ők sem bántottak senkit, csak nem szerették fletót és kormányát. A rendőrség vezetője akkor azt mondta, minek voltak ott, nos, most én is azt mondom, minek volt ott?
röviden
2010. február 19. 16:13
Szerintem a rendőrök csak attól féltek, hogy úriemberként viselkedik,ha már oda a becsülete.:-)
sky.net
2010. február 19. 16:06
gondolom egy furkó kálmán szerű aboriginal katona nem biztos hogy a földre került volna , vagy csak azután hogy a fél egyetem összedől és közben kivezénylik a teljes készenléti állományt
sky.net
2010. február 19. 15:59
és ez a tag a nemzetvédelmi egyetem, legfőbb takonykatonája? ha meg atomvillanás jobbról ...van... akkor az ügyvédjéhez fordul és reklamál ... ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!