Előzetesben Demszky főtanácsadója

2010. február 05. 19:33

Mesterházy mellett kattant a bilincs Zelenák Tibor és Fuzik Zsolt kezén is, Regőczi Miklós házi őrizetbe került.

2010. február 05. 19:33
Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság Mesterházy Ernőt, Demszky Gábor főpolgármester főtanácsadóját, valamint Zelenák Tibor volt BKV kommunikációs főosztályvezetőt. Regőczi Miklós volt vezérigazgató-helyettes házi őrizetbe kerül. Előzetesben van Fuzik Zsolt volt informatikai igazgató is.

A főügyészség szerint az előzetes letartóztatás indoka valamennyi gyanúsított esetében fennáll, azaz a büntetőeljárásról szóló törvényben foglalt szökés, elrejtőzés, valamint a bizonyítási eljárás megnehezítésének veszélye sem zárható ki.

Az előzetes letartóztatásról szóló végzés a Fővárosi Bíróság tájékoztatása szerint nem jogerős, az ellen Fuzik Zsolt és védője máris fellebbezést jelentett be. Az előzetes letartóztatást 30 napra rendelte el a bíróság.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
andrasvag
2010. február 06. 15:42
Hagyó a Célpontban: http://www.facebook.com/video/video.php?v=292462628149&ref=mf
medve
2010. február 06. 09:28
Ha jól hallani, Demszky hétfőn nekimegy Hagyónak. A lényeg, hogy jövő héten is pörögni fog az ügy. És még az orbán beszéd sem fogja elszívni a felületet az ügy elől:-)
sunázó
2010. február 05. 19:49
Ha Mesterházy D'Artagnan is bekerül rosszcsont névrokona mellé... Jön a kavarc a fogdán. - Mesterházy beszélőre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!