BKV-botrány: SZDSZ-es szál?

2010. február 01. 07:49

Antal Attila és Balogh Zsolt Tóthfalusi Györgyre is terhelő vallomást tettek.

2010. február 01. 07:49
Tóthfalusi 2009-ben az Országgyűlés költségvetési, pénzügyi és számvevőszéki bizottsága ellenőrző albizottságának úgy nyilatkozott, hogy nem volt információja a BKV-s végkielégítések mértékéről a cég igazgatótanácsának, értesülések szerint azonban Tóthfalusi írta alá Futó Sándor 30 milliós végkielégítési szerződését, akivel üzleti kapcsolata is volt.

„Tóthfalusi írt alá több, nagyértékű BKV-szerződést, és hamarosan ő is gyanúsított lehet” – nyilatkozta az atv.hu-nak egy rendőrségi forrás. Tóthfalusi György az MTI-nek közölte, hogy az atv.hu írásában több valótlan állítás szerepel, és hogy a valótlanságokat közvetítő médiumokkal szemben sajtópert indít. Leszögezte, hogy mivel a tanács egyetlen tagjának sincs önálló aláírási joga, így amikor ő szerződést írt alá, akkor a másik aláíróval együtt az igazgatótanácstól kaptak erre felhatalmazást. Munkáltatóként Antal Attila felmentését és Kocsis István munkaszerződését írta alá. Ezenkívül az igazgatótanács semmilyen munka- vagy tanácsadói szerződés megkötésében, végkielégítés jóváhagyásában nem vett részt - tette hozzá.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
StG
2010. február 02. 08:51
Azért Demszky valamit nagyon tud. Úgy irányít sok éve egy várost, hogy a világon semmiért nem felelős...
de ki az a Gyurcsányi?
2010. február 01. 16:44
Szál? Szerintem egy egész nagy darab szövet. Egy jó nagy szdszes szövetzseb.
denever
2010. február 01. 08:33
az szdsz is benne volt? ki gondolta volna... de egy biztos, Demszky nem helyeselte a dolgot és többször szólt Hagyónak... de mindenre nem tudott ő se odafigyelni. így lesz a sok igaz és elfoglalt emberből áldozat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!