Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Viták kereszttüzében a Kriminológiai Intézet kutatása

2010. január 09. 13:16

Dilettantizmussal és felszínességgel vádolják a cigánytelepekről szóló anyagot.

2010. január 09. 13:16

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
phaidros
2010. január 10. 11:14
Sokan elfelejtik a TASZ egyéb akcióit, látom. :(
Öreg
2010. január 09. 20:29
Ha a TASZ a tanyasi lakosság tarthatatlan helyzetéről is ilyen érzelemmel szól, talán javul a hitelessége. Én sajnálom ugyan a munkáját vesztett cigányság helyzetének romlását- ugyanugy, mint a munkáját vesztett nem cigányok sorsát, de a cigánykérdés hiteles helyzetelemzését addig nem fogadom el, amig az itteni kritika megfogalmazói:Békés, Juhász, Fleck és Szuhai, valamint a megélhetési érdekvédők:Horvát Alajos, Kolompár Orbán a Mohácsi testvérek véleméánye a döntő! A cigányvajda álláspontja számomra elfogadható, az uj kormánynak az Ő véleményüket /a vajdák véleményét/ figyelembe kell venni és együttmüködésükre számitani kell.
savanyú józsef
2010. január 09. 16:04
Freehckr, teljesen igazad van. Borítékolható, hogy a TASZ azonnal lepocskondiáz minden olyan elemzés, amelyik szerint a cigányok nem kizárólag szerencsétlen, elnyomott, rasszizmustól szenvedő áldozatok.
freehckr
2010. január 09. 14:16
Sokkal szerencsésebb lenne, ha az anarchista TASZ most már nagyon nem ártaná bele magát ilyesféle kérdésekbe, mivel épp elég kárt okoztak ebben az országban az elmúlt években "szabados" felfogásukkal. Főleg a kendermagos Juhász maradhatna ki ebből, nevelgesse csak otthon a palántáit és szívja szivacsossá azt a diónyi agyát... esetleg konzultálhatna addiktológus szakemberrel függőségének kezelése érdekében. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!