Szakszervezet vs. BKV

2010. január 10. 20:21

Nem született megállapodás, közeleg a keddi sztrájk.

2010. január 10. 20:21
Vasárnap sem született megállapodás a BKV menedzsmentje és a szakszervezetek között a kollektív szerződésről. Az érdekképviseletek felgyorsították a keddre hirdetett sztrájk előkészületeit - közölte Nemes Gábor, a sztrájkbizottság szóvivője.
 
Az egyeztetésen a felek több kompromisszumos ajánlatot is tettek, de végül mégsem sikerült megállapodniuk. Nemes szerint a BKV el tudta volna kerülni a sztrájkot, így viszont a tárgyalásokat hétfőn reggel folytatják a szerződésről és a sztrájk idején nyújtandó elégséges szolgáltatásról.
 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
honphibu
2010. január 11. 14:49
"A szocialista politikus a keddre bejelentett BKV-sztrájkkal kapcsolatban megjegyezte: egy buszsofőr bruttó 250 ezer forintot keres havonta, ennél nem keres többet egy pedagógus vagy egy osztályvezető főorvos sem. Kiemelte, hogy a béren kívüli juttatásokkal éves szinten további nettó 500 ezer forintnyi összeget ajánlottak fel a BKV-alkalmazottaknak. " http://www.hirszerzo.hu/cikk.brutto_250_ezer_havonta_a_bkv-sok_erjek_be_ennyivel.136434.html Miért gondolom azt, hogy hazudik???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!