MDF: Hőbörgés helyett programot!

2010. január 18. 16:13

A párt akkor venné komolyan a Fideszt, ha ismertetné a programját.

2010. január 18. 16:13
Az MDF örül, hogy a Fidesz komolyan veszi Bokros Lajost, hiszen egyedül az MDF miniszterelnök-jelöltje rendelkezik olyan programmal és szaktudással, amivel bővíteni lehet a foglakoztatást és fejlődési pályára lehet állítani Magyarországot - reagált közleményében Lévai Zoltán, az MDF budapesti elnöke arra a sajtótájékoztatóra, amelyen László Tamás, a Fidesz országgyűlési képviselője ostobaságnak nevezte a fővárosi MDF javaslatát a szélcsatornákat elzáró panelházak elbontásáról.

László szerint az MDF-nek egyik nagyon fontos programpontja a panellakások tömegének lebontása, ezért komolyan kell venni; Bokros Lajost pedig egyébként is nagyon komolyan kell venni, hiszen az 1990-es években végrehajtott egy olyan csomagot, amelybe majdnem belerokkantak családok ezrei és az ország.

AZ MDF-es Lévai viszont arról beszélt: a Fideszt abban az esetben lehetne komolyan venni, ha a folyamatos hőbörgés helyett ismertetné a programját, és elmondaná, hogy milyen konkrét intézkedésekkel kíván javítani a budapesti polgárok életén. Arra kérik a Fideszt, hogy ne a budapesti MDF országosan még meg nem vitatott javaslatain keresztül próbáljon fogást találni Bokros Lajoson, hanem - amennyiben a budapesti Fidesz elkészült a programjával -, akkor a budapesti MDF-fel vitatkozzon az elképzeléseiről. Nyitottak vagyunk arra, hogy a fővárosiak érdekében konstruktív szakmai vitát folytassunk - tette hozzá a budapesti MDF-elnök.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2010. január 19. 16:29
Minek itt arról beszélni, hogy hol a FIDESZ programja? Ha bemutatná, egész sereg foglalkozna azzal, amivel majd az uj országgyülésnek kell foglalkozni, megvitatni és változtatni, vagy elfogadni. A kampányban a fő célokat- amit illik betartani- kell hangoztatni, de még ezen is nagy a szájtépés. Én az olyan alakoknak: Keller, Szanyi, Szabó,Nyakó,Török és hasonló tudással és etikával rendelkező kormánytagoknak semmilyen felhivást nem adnék a vitára! Eddig náluk volt a labda, de eredménytelenek voltak. A FIDESZ a választóival és nem e röhelyes társasággal tartozik elszámolni. Ezért ne vállalja fel a programjának a vitáját indokolatlanul. Mint a Biróság bizonyitotta, 2006-ban még a hivatalos adatokat is visszatartották, nehogy valaki azok ismeretébeben kérdezzen. 2006-ban még eskü alat állitották, hogy nem igaz az, amit a szoc. népszavazásnak kellett visszavenni.A 2006-os válaztási kampány hazugságai könyveket töltenének ki, de ez nem téma. Arra hivatkozni, hogy a Fidesz se tartotta volna be az igéreteit -ez csak feltételezés. Nem kell vállalni a vitát, mert aki korpa közzé keveredik, megeszik a disznók!
Honfi-fi
2010. január 19. 07:48
Ordibál a törpe.
Faló
2010. január 19. 04:11
Mi az hogy "MDF"?
Steppenwolf
2010. január 18. 22:21
"László szerint az MDF-nek egyik nagyon fontos programpontja a panellakások tömegének lebontása." Csak a kb. 3 millió panellakásban élővel ne felejtsenek előtte egyeztetni, nehogy váratlanul érje őket, hogy este nincs hova hazamenni. Most komolyan, ezek végiggondolják legalább egyszer ezt a sok ostoba faszságot? Ennél még az is jobb lenne, ha nem lenne "programjuk".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!